Spor El Clasico'ya doyacağız

El Clasico'ya doyacağız

Paylaş
El Clasico'ya doyacağız

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Real Madrid'in rakiplerini farklı yenmesinin ardından, 18 gün içinde 4 kez Barcelona-Real Madrid maçı oynanma ihtimali çok güçlendi

Çeyrek final ilk maçlarını kendi sahalarında oynayan 2 İspanyol takımından Real Madrid, İngiltere’nin Tottenham takımını 4-0, Barcelona da Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımını 5-1 yenerek rövanş için büyük avantaj sağladı.

18 Mart’ta çekilen kuraya göre, iki takım tur atlamaları halinde Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 2 kez karşı karşıya gelecekler. İki takım İspanya Birinci Futbol Ligi’nde (La Liga) 17 Nisan’da Madrid’de, Kral Kupası finalinde ise 20 Nisan’da Valencia’da karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final maçları 26-27 Nisan ve 3-4 Mayıs’ta oynanacak ve Barcelona ile Real Madrid tur atlarlarsa 17 ya da 18 gün içinde 4 kez birbirlerine rakip olacaklar.

İki takımın Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalması halinde 26 ya da 27 Nisan’daki ilk maç Madrid’de, 3 ya da 4 Mayıs’taki rövanş ise Barcelona’da oynanacak.

İspanya’da Barcelona ve Real Madrid arasında oynanan maçlara "El Clasico (Klasik)" deniliyor.

Haberin Devamı