Magazin Ekin ile aşk bilmecesi!

Ekin ile aşk bilmecesi!

Paylaş
Ekin ile aşk bilmecesi!

"LG ile filmekimi" açılış partisine Ekin Türkmen ile katılan Murat Dalkılıç Süper Starlife kameralarına çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ayakligazete.com'un haberine göre, geçtiğimiz günler gece yarısı Ekin Türkmen ile birlikte Süper Starlife kameralarına yakalanan ünlü popçu Murat Dalkılıç, güzel oyuncuyla "Fikriye" isimli bir film senaryosu üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, çıkacak "aşk" söylentilerine engel olmak istemişti.

Haberin Devamı

BU DA MI SENARYO?

Dün akşam gerçekleştirilen açılışa Ekin Türkmen ile birlikte katılan, ancak ortak arkadaşlarını da yanlarına alarak, gelecek aşk sorularını atlatmaya çalışan Murat Dalkılıç soruları "Ekin ile aşk yaşayacak hissiyatım yok, sadece arkadaşız. Ben de aşk bitti." diyerek geçiştirdi.

"FİKRİYE" ALDATMACASI

Gece yarısı görüntülendikleri zaman, Ekin Türkmen ile sadece "Fikriye" filminin hazırlığı için bir arada olduklarını söyleyen Murat Dalkılıç, dün akşam katıldıkları davette ise "Fikriye filminin hazırlıklarına devam edeceğiz, ancak şu an filmi askıya aldım." diyerek ise kendi yalanını sarfettiği sözlerle açığa çıkardı.