Mine Ayman Eğlenceli başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

Eğlenceli başlangıç

Haberin Devamı

Merhaba, yeni bir yıla girmeye hazırlanırken haftaya oldukça enerji dolu ve pozitif bir başlangıç yapabiliriz. Ay Aslan burcunda olduğu için eğlenmeye ve sosyal olmaya açığız. Dostlarımızla görüşmek ve eğlenceli ortamlara katılmak için harika bir gün olabilir. Tam da yeni yıl akşamında, Ay’ın eğlenceye çok düşkün bir burca denk gelmiş olması, güzel bir planla yeni seneye keyifli girilebileceğinin bir işareti olabilir. Yeni yılda beklediğiniz ve gerçekten ihtiyacınız olan her şeyin ayağınıza kadar gelmesini diliyorum, mutlu yıllar…

31 Aralık Pazartesi & 1 Ocak Salı;
Ay Aslan burcunda seyrine devam edeceği için özellikle burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini çok daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Enerjimizin fazla olacağı bugün hem kendimizle hem de sevdiklerimizle keyifle ilgilenebilir, etrafa pozitif enerji yayabilir ve jestlerle sevdiklerimizi şımartabiliriz. Yeni yıla eğlenceli bir mekanda girebilir ve doyasıya eğlenebilirsiniz. Eğer yeni yıl akşamı bir planınız yoksa, evde olsanız bile bu özel gecenin tadını çıkartabilirsiniz. Yeni yılın ilk gününde Aslan burcunun enerjisi azalarak devam edecek ancak akşam saatlerinde Ay titiz Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve ruh halimiz tamamen değişecek. Akşam saatlerinde daha ciddi konuları ve işlerimizi düşünmeye başlayabiliriz.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

2 Ocak Çarşamba & 3 Ocak Perşembe; Ay Başak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler. Ay Başak burcunda olduğu için çok titiz ve çalışkan olabilir, mükemmeliyetçi bir bakış açısıyla her şeyin en iyisini yapmak için uğraşabiliriz. Yeni yılın ilk günlerini büyük bir çalışma aşkıyla ve yarım kalan işleri bitirmeye çalışarak geçirebiliriz. Yaptığınız işlerdeki becerikliliğinizle ve çalışkanlığınızla dikkat çekeceğiniz bugün, özellikle yöneticilerinizin beğenisini kazanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konuların gündeme gelebileceği bugünlerde, doktora gitmeniz gerekiyorsa ihmal etmeden hemen gitmeniz ve kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Perşembe günü Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan sert açı, ani haberlere ve sürpriz gelişmelere sebep olabilir!

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta, Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

4 Ocak Cuma;
Ay Terazi burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanlar kendilerini çok daha iyi ve özgür hissedebilirler. Ancak bugün, öğlene kadar Ay ile hem Merkür hem de Uranüs arasında gerçekleşecek olan sert açılar, ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir! Duygusal hayatınıza, ailenizle ve yakınlarınızla olan ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz, gerginlikler tartışmalara dönüşebilir! Akşam saatlerinde daha keyifli olabilecek ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebileceksiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınızla ilgili bir gelişme yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkinize hareket katabilirsiniz. Güzellik, sanat, moda, hukuk ve ikili ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşayabileceğimiz bugün, bu alanlarda ilerleme yaşayabiliriz. Eğer alışveriş yapmayı planlıyorsanız, çok zevkli olacağınız için çok güzel eşyalara sahip olabilirsiniz.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Cuma ve Cumartesi günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder