Kültür - Sanat Efsane hiphop yıldızı Grandmaster Flash İstanbul'da!
Paylaş
Efsane hiphop yıldızı Grandmaster Flash İstanbul'da!

Türkiye’nin en büyük hiphop etkinliği olan ve heyecan verici kapışmaların gerçekleşeceği Burn Battle School 22 Ekim Cumartesi VW Arena’da yapılacak. Efsane hiphop yıldızı Grandmaster Flash da etkinlik için İstanbul'da olacak

2012 yılından beri dünyanın farklı yerlerinde düzenlenen Burn Battle School, 22 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak. MC’leri, DJ’leri ve graffiti sanatçılarıyla dünya standardında bir B-Boy yarışması olan etkinlik düzenlendiği ilk günden bu yana binlerce hip-hop tutkununu ve efsanevi dansçıları bir araya getiriyor. İstanbul’da ilk kez gerçekleşecek olan etkinlikte Türkiye’nin en iyi 16 bboy grubu danslarıyla birbirine meydan okuyacak.

Hiphop’un yaşayan efsanelerinden , son zamanlarda Netflix’te yayınlanan ‘Get Down’ dizisiyle gençliğini ekranlarda gördüğümüz Grandmaster Flash Burn Battle School için İstanbul’a geliyor. Flash, hiphop DJ’liğinin öncüleri arasında yer alıyor ve 1970’lerde çığır açan DJ teknikleri bugün dünyadaki tüm DJ’ler tarafından kullanılıyor. Rock and Roll Hall of Fame’e giren ilk hip-hop sanatçısı olan ve The message, White Lines, It’s nasty, New York, New York gibi unutulmaz hitlere imza atan efsane DJ Grandmaster Flash, büyük hip-hop buluşması için İstanbul’da olacak.

Türkçe rap müziğini dünyaya tanıtan, 2 MTV ödüllü ve son olarak Sziget festivalinde headliner olarak performans gösteren ilk Türk Rap Star olan Ceza da Burn Battle School’da sahne alacak. Ceza’nın açtığı yoldan ilerleyen ve Türkiye’de genç neslin en çok dinlediği rapçi olan Sansar Salvo da gece boyu performansıyla heyecanı üst seviyeye taşıyacak.

Heyecanlı kapışmalarda kazanan 7500 TL para ödülü alacak.

Haberin Devamı