Magazin Ece Erken ile Serkan Uçar nikâhına tepki

Ece Erken ile Serkan Uçar nikâhına tepki

Paylaş
Ece Erken ile Serkan Uçar nikâhına tepki

Ece Erken ile dört aydır birlikte olduğu galerici Serkan Uçar, İzmir - Konak Nüfus Müdürlüğü'nde sessiz sedasız evlendi. İlişkiye başından beri karşı olan baba Nurettin Uçar, gizli nikâha tepki gösterdi: “Sonu kötü bitecek!”

Ece Erken ile kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Serkan Uçar, gizlice nikâh masasına oturdu. İzmir - Konak Nüfus Müdürlüğü’nde kıyılan nikâha Alişan, Kasımpaşaspor kalecisi İlker, eşi Güney Avcıbay, İrem Moralı, Aylin Kırım ve Savaş Aksu katıldı. İki tarafın ailesinin de nikahta bulunmaması, “istenmeyen gelin” iddiasını alevlendirdi.

İddiaya ilk yanıt damadın ağabeyi Servet Uçar’dan geldi: Nikâhı kendi aralarında kıymak istediler, kabul ettik. Aileyle ilgili sıkıntı yaşandığı doğru değil. İstanbul dönüşü ailemizin de katılacağı bir düğün yapılacak.”

Ancak kayınpeder Nurettin Uçar, farklı bir açıklama yaptı. Beraberliğe başından beri karşı olduğunu doğrulayan Uçar, “Bu evliliği kimse istemiyor, sonu kötü bitecek. O kişiyi gelin kabul etmiyoruz. Bize uymaz. Bizden kimse o düğüne gitmeyecek. İnşallah oğlum da anlayacak” dedi.

Baba Uçar’ın ayrıca, Serkan Uçar’ın aile şirketine alınmaması için talimat verdiği, kredi kartlarını iptal ettirdiği de iddia ediliyor. Erken’in annesi Nurhan Sepici’nin de kızının evlendiğini öğrenince sinir krizi geçirdiği bildirildi. Yakınlarına göre, Erken, Çeşme’deki evlerinden “İzmir’e gidiyorum” diyerek çıkmış.

Nikâhtan sonra arkadaşlarıyla Kordon’daki Balıkçı Hasan’a giden çift, kutlama hazırlıklarını sürdürüyor. Erken ile Uçar, yarın verecekleri yemek sonrası Alaçatı’daki Albüm Club’da 20 kişilik eğlence düzenleyecek.

Haberin Devamı



Damattan evlilik yemini

Babasının sert tepkisine rağmen geri adım atmayan Serkan Uçar, Instagram’a Ece Erken’le çektirdiği bir fotoğrafı yükledi ve altına şöyle yazdı: “Ömrümün sonuna kadar eşim olacağın için çok mutluyum. Seni çok seviyorum canım karım.”

Nikâhta Vakko imzalı bir gelinlik giyen Ece Erken, eşi Serkan Uçar’la İstanbul’da da düğün yapacaklarını söyledi.