Magazin Ebubekir Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Ebubekir Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Paylaş
Ebubekir Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Ebubekir Öztürk Kolpaçino serilerinde oynadığı Ganyotçu karakteri ile sempati kazanmış, kısa sürede izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ebubekir Öztürk bu kez referandum öncesinde çektiği bir video ile gündeme geldi. Peki Ebubekir Öztürk kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

1 Şubat 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Kafkas göçmeni olan Ebubekir Öztürk'ün ailesi il olarak Ağrı'ya yerleşmiştir. Ailesi 1965 yılında Ağrı'dan İstanbul'un Eyüp ilçesine göç etmiştir. Askerliğini Şırnak'ta yapan Ebubekir Öztürk, bir çatışmada yaralanmıştır.

Şafak Sezer'in asker arkadaşı olan bir kişi sayesinde Sezer ile tanışan Ebubekir Öztürk, onun 1998 yılından itibaren şoförlüğünü yapmaya başlamıştır.

Ebubekir Öztürk, şoförlük yaptığı esnada Şafak Sezer tarafından Kutsal Damacana filminde oynamaya ikna oldu. Daha sonra yine Şafak Sezer'in başrolünü oynadığı Kolpaçino ve devam filmi Kolpaçino Bomba filmlerinde Ganyotçu rolünü oynadı.

2010 yılında da, yine Şafak Sezer ile birlikte Hanımeli Sokağı isimli televizyon dizisinde Ali Kunduz karakterini canlandırdı.

Ebubekir Öztürk'ün oynadığı sinema filmleri:

Kolpaçino 3.Devre, (2016)
Ganyotçu En Güzeli, (2015)
Kolpaçino: Bomba, (2011)
Ganyotçu Kolpaçino, (2009)
Ganyotçu Kutsal Damacana 2, (2009)

Ebubekir Öztürk'ün oynadığı diziler:

Hanımeli Sokağı (TV dizisi) (2010)
Ali Kunduz Türk Malı (2010)
Dedemin Dolabı (TV dizisi) (2012)
Polis Hikayeleri (TV dizisi) (2012)
Köstebekgiller (TV dizisi) (2013)
Pirdino (TV dizisi) (2014)
Şimşek Filinta (TV dizisi) (2015)

Haberin Devamı