Magazin Ebru Şallı'dan ilginç itiraf

Ebru Şallı'dan ilginç itiraf

Paylaş
Ebru Şallı'dan ilginç itiraf

Yeni yemek kitabını piyasaya süren eski manken Ebru Şallı ilginç bir itirafta bulundu

Plates DVD'lerinden sonra Ebru'nun Mutfağından isimli yemek kitabını Salı günü çıkartacak olan Ebru Şallı, “Yemek kitabım çıkıyor. Bugün'ün haberine göre, 30 dakikada pişen sağlıklı yemekler. İçinde 300'e yakın tarif var. Hem sağlık hem de lezzetten ödün vermedim" dedi.

Haberin Devamı

"HARUN HER ZAMAN BENİM YEMEKLERİMİ YER"

Evde yemek yapmaktan keyif aldığını belirten Şallı sözlerine şöyle devam etti: "Evde yemekleri ben yapıyorum. Harun benden başkasının yemeğini yiyemiyor . 12 yıldır birlikteyiz ben yapmadığım zaman aç kalır yine de başkasının yaptığı yemeği yemez. En çok yeşil mercimek yemeğini çok sever. Yemeği yaktığımda olmadı değil. Biraz pratiğim yarım saat içinde üç çeşit yemeyi çıkartırım. Bazen de iki kere tuz koymuşluğum olmuştur."

"PARS HİÇ BÜYÜMESİN İSTİYORUM"

Beren'den sonra aileye katılan Pars'ı emzirmeye devam ettiğini belirten Şallı, “6,5 ayı doldurduk. Emzirmeye devam ediyorum ama yavaş yavaş ek gıdalara başladık. Parsı'da artık sofraya oturtuyorum. İlk 6 ay anne sütü verdim. Hiç büyümesini istemiyorum. O bebek kokusu çok güzel. Beren'in biraz kıskançlıkları olmaya başladı. İki çocuk yetti. Bebek konusu kapattık. “

Haberin Devamı