Magazin Ebru Gündeş'e sataştı

Ebru Gündeş'e sataştı

Paylaş
Ebru Gündeş'e sataştı

Vokalistinin sesini Gündeş'e benzeten Akalın sataşmadan yapamadı

Geçtiğimiz cuma Cenk Eren’in My Pavyon’una gittim. Mekânda Ralf-Sanem Tezman, Emre Kütük sevgilisi Esra Ergintuğ, Cengiz-Ayfer Karavan, şarkıcı Ege gibi birçok ünlü vardı. Şarkıcı Demet Akalın da ekibiyle gelmişti.

Haberin Devamı

Cenk Eren, Akalın’ı sahneye çağırdı. Laf Ebru Gündeş’e geldi. Şimdiye kadar hep kendisine beste yapan Ersay Üner’in Ebru Gündeş’e yeni albümü için parça verdiğini, ancak kendisinin Gündeş’ten daha iyi okuyacağını herkesin içinde söyledi.

Sahneye çıkardığı vokalistine şarkı söyleten Akalın, vokalistinin sesinin Ebru Gündeş’e benzediğini ve Gündeş’in pabucunu dama atacağını ima etti. Bu tür polemiklere bayılan Akalın, ya hiç Gündeş’i dinlememiş ya da kulağında bir arıza var.

Vokalisti dinledik. Ebru Gündeş ile alakası yok. Ama belki de mikrofon bozuktu! O mikrofonla şarkılar söyleyen Cenk Eren’in sesi de kötü o zaman!

Bu arada Cenk Eren seyircilere Serdar Ortaç’ın mekânına hiç gelmediğini söyledi. Nedenini de, “Bir gün bir şey yazmak için Serdar’dan göz kalemini istedim. Acaba ona mı bozuldu” dedi. O gece Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç’ın kulakları bir hayli çınladı.

Haberin Devamı