Spor Eboue kefil, Bony tamam

Eboue kefil, Bony tamam

Paylaş
Eboue kefil, Bony tamam

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen son isim, Fildişili golcü Wilfried Bony oldu

Transferde ağır kaldığı için taraftarlarının eleştirilerine maruz kalan Galatasaray yönetimi, golcü transferi için düğmeye bastı. Demba Ba ve Adebayor gibi isimlerin gündeme geldiği sarı-kırmızılı takımda, Fildişi Sahili vatandaşı Wilfried Bony ağırlık kazanmaya başladı.

Hollanda'nın Vitesse takımında forma giyen golcü futbolcu, hava hakimiyetive top tekniğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Vitesse formasıyla 28 maçta 12 gol atan Bony, milli takım forması altında da 12 maçta 4 gol kaydetti.

DEVLER LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR

Wilfried Bony'nin, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istediği belirtilirken, Hollanda kulübü bonservis için 9 milyon Euro'dan kapıyı açtığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray'ın ise 5 milyon Euro ve Şampiyonlar Ligi bonusu teklif ettiği ifade edildi.

EBOUE: GELİRSEN MUTLU OLURSUN

Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi Eboue'nin, Bony ile bir görüşme yaptığı ve "Gelirsen çok mutlu olursun. Burada kariyerimin en güzel günlerini geçiriyorum" dediği öğrenildi.

Galatasaray, Bony tranferiyle birlikte Çek golcüsü Baros'u da, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'a göndermenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı