Yaşam E-P2 Türkiye'de satışa çıkıyor

E-P2 Türkiye'de satışa çıkıyor

Paylaş
E-P2 Türkiye'de satışa çıkıyor

Dijital görüntüleme sistemleri markası Olympus, PEN serisinin ikinci dijital modeli E-P2'yi Türkiye'de sunmaya hazırlanıyor

Olympus’tan yapılan açıklamaya göre, 1959 yılında 17 milyon adet satan PEN serisi fotoğraf makinelerinden yola çıkarak "micro four thirds" teknolojisi ile DSLR özelliklerinde, ancak kompakt model olarak tasarlanan PEN serisinin yeni modelini önümüzdeki ay Türkiye pazarına sunacak.

Tasarımcı Yoshihisa Maitani tarafından, taşıması ve kullanımı kolay bir makine olarak tasarlanan Olympus PEN, ilk dijital modeli PEN E-P1’i geçen yıl 2 bin 299 lira gövde fiyatıyla pazara sunmuştu.

Yenilenen model E-P2 ise elektronik vizör ve diğer aksesuarların takılması için bir aksesuar portu içeriyor. E-P2, kullanım ve efektleri canlı olarak görmek için Live Control grafik kullanıcı arayüzü, i-Auto ile sık karşılaşılan sahneleri otomatik algılama, renkleri artırmak için i-Enhance fonksiyonu, e-Portrait ile net cilt görüntüsü, AF takibi, kolay kullanım için iki döner düğme, yüz algılama ve gölge ayarlama teknolojisi gibi özelliklere sahip.

Haberin Devamı