Advertorial Düşlediğiniz tatil keyfi Olive Odore Palace Hotel’de
Sponsorlu

Düşlediğiniz tatil keyfi Olive Odore Palace Hotel’de


Paylaş
Düşlediğiniz tatil keyfi Olive Odore Palace Hotel’de

Kuzey Ege’nin gizli cenneti Çanakkale’nin Küçükkuyu beldesinde bulunan Olive Odore Palace Hotel, Ege Denizi’ne sıfır, mavi bayraklı plajı ve zeytin ağaçları içerisinde konumlanmış 36 odası ile düşlediğiniz tatil keyfini yaşatmaya hazır.

Dünyanın oksijeni en bol noktalarından Kazdağları’nın eteğinde yer alan tesis; rahat, sessiz, sade, konforlu butik otel tarzı ile dikkat çekiyor. Tesislerinin 30 standart 6 suit olmak üzere toplamda 36 oda 83 yatak kapasitesine sahip olduğunu belirten Olive Odare Palace Hotel sahibi Mehmet Emin Güleli, ‘Tüm odalarımızda merkezi sistem klima, kalorifer, tv, minibar, tavan vantilatörü, kilitli kasa ve saç kurutma mevcuttur. Ayrıca suit odalar şöminelidir. Tesisimiz restoran, beach bar, açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, plaj, kışlık kapalı sıcak su ve dinlenme havuzu, jakuzi, sauna, bar, toplantı odaları, fitness center, şarap mahseni ve a la carte mutfağı ile hizmet vermektedir’ diye konuştu.

Doğa, Tarih ve Kültür iç içe


Denize sıfır konumuyla Olive O’dore ‘da denizin ve güneşin tadını çıkarırken, aynı zamanda yakın çevrede gezip dolaşabileceğiniz harika güzelliklerin olduğunu vurgulayan Güleli, ‘Doğa, tarih ve kültürel anlamda oldukça doyurucu olan bu mekanların en önemlilerinden biri Assos Antik Kenti’ne ev sahipliği yapan Behramkale’dir. Aristo’yu ve felsefe okulunu ağırlayan, Bizans döneminde piskoposluk merkezi olan Behramkale, tam dört bin yıllık tarihiyle zamana meydan okuyor.

Yüzyıllık taş evleri, antik limanı, sıcak pansiyonları, mavi bayraklı Kadırga ve Eden kumsallarıyla doğala tarihin, dağla denizin içiçe geçtiği keyifli bir gezi ve tatil mekanıdır.Olive O’dore ‘a 25 km uzaklıkta bulunan Behramkale’nin tepeye kıvrılan sokakları ziyaretçilerini Assos Akropolü’ne götürür. Assos Akropolü, deniz seviyesinden 238 m yüksekliktedir ve Athena Tapınağı M.Ö.6 yüzyılda burada inşa edilmiştir. SİT alanı olan antik limanı ise, yüzyıllar öncesindeki bohem havayı koklamak için idealdir.

Olive O’dore ‘un, eteklerinde kurulmuş olduğu Kazdağı, dünyada Alp Dağları’ndan sonra en çok oksijen yoğunluğu olan ikinci yerdir. Antik tarihteki ismi İDA olan Kazdağı, mitolojik tarihte dünyanın ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer olarak geçmektedir. Gerek tarihi, gerek doğal güzellikleri, gerekse coğrafi konumu ve jeolojik yapısı nedeni ile Kazdağı, binlerce yıldır insanoğlunun üzerindeki büyüsünü sürdürmeye devam ediyor.

Yaz sıcağında, zeytin ağaçlarının gölgesinde körfezden esen meltem yüzünüzü usulca yalayıp geçtiğinde Aristo’nun, Gargaros Tepesi’nden Truva ovasına baktığınızda Zeus’un, Bin Pınarlı İda’nın buz gibi derelerinde yüzdüğünüzde Afrodit’in hissettiklerinin aynısını içinizde duyumsayacak ve zamanın binlerce yıldır eskitemediği bu yeryüzü cennetinden, yüreğinizi rehin bırakarak ayrılacaksınız. Kazdağı’nda tur şirketlerinin rehberler eşliğinde düzenlemiş olduğu jeep safari turlarına katılarak, Kazdağı’nı keşfetmek ve unutulmaz bir tatil yaşatmak için misafirlerimizi bekliyoruz’ dedi.