Spor Dünyaca ünlü futbolcunun korkusu

Dünyaca ünlü futbolcunun korkusu

Paylaş
Dünyaca ünlü futbolcunun korkusu

Gerçekleşmesi Ocak ayına ertelenen Ronaldinho transferinin perde arkası ortaya çıktı

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'e konuşan Çebi, yıldız oyuncu için 2 ay önceden temasa geçtiklerini, menajeri ve ağabeyi Assis ile hem Altunizade’deki ofisinde hem de Swissotel’de iki yoğun gün geçirdiklerini belirterek detayları söyle dile getirdi:

Haberin Devamı

“Aslında şartlarda anlaştık. İş resmiyete dökülecekti. Fakat Ronaldinho, sözleşmesinin ocak ayına kadar sürdüğü A.Mineiro’nun taraftarlarının evini basacağından korktuğunu için ocakta imza atmak istediğini ifade etti.”

İKİ HAFTA SÜRE İSTEDİLER

Teknik direktör Slaven Bilic’in onayı ile transfer görüşmelerine başlandığını belirten Çebi, yıldız oyuncunun Türkiye’ye gelmesini isteyen önemli bir şirketin sponsorluğu üstlendiğini belirtti.

Ahmet Nur Çebi, ayrıca Brezilyalı oyuncunun menajerinin yıllık 7 milyon Euro’yu kabul ettiğini ve Assis’in Ronaldinho’ya da şartların uygun olduğunu ilettiğini ifade etti. “Biz ekonomik olarak Ronaldinho’yu mutlu ettik” diyen Ahmet Nur Çebi, “Menajer Kamil Çıra ve Assis bizden iki hafta süre istedi.

Haberin Devamı

Biz de kendilerine kulübümüzün menfaatlerini düşündüğümüzü ve Süper Lig’in ilk yarı maçlarında böyle bir yıldıza ihtiyacımız olduğunu gelmesi halinde formasını ve bir villa hazırladığımızı kendilerine ilettik.

Şimdi haber bekliyoruz son durum bu” şeklinde konuştu. Ronaldinho önceki gün Brezilya basınına yaptığı açıklamada ülkesinde çok mutlu olduğunu söylemişti.