Dünya Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Amcasının ölüsüne kredi çekmeye çalıştı

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Amcasının ölüsüne kredi çekmeye çalıştı

Paylaş
Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Amcasının ölüsüne kredi çekmeye çalıştı

Brezilya'da kaydedilen görüntülerde bir kadın, tekerlekli sandalyede bulunan soluk tenli bir adamı amcası olarak tanıtarak bankadan kredi çekmeye çalıştı. Banka çalışanlarının dikkati ile ortaya çıkan skandal tüm dünyada gündem oldu.

Posta.com.tr | Geçtiğimiz salı günü Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde bir kadın yaşlı bir adamın cansız bedenini yanına alarak bankanın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Yaşlı adamın hayatta olduğunu iddia eden kadın, yaklaşık 3.400 dolar (yaklaşık 110 bin TL) kredi çekmeye çalıştı.

Adamın hareketsizliğinden şüphelenen banka çalışanları olay anını telefon kamerasıyla kaydetmeye başladı ve hemen polise haber verdi. Gözaltına alınan kadının videosu hemen tüm dünyada gündem oldu.

ELİYLE SIK SIK KAFASINI KALDIRDI

Brezilya’lı TV Globo’nun haberine göre, Érika de Souza Vieira Nunes isimli kadın, yanında bembeyaz tenli bir adamı tekerli sandalyede banka şubesine getirdi. Tekerlekli sandalyedeki adamın kafasını bile dik tutamaması çalışanların hemen dikkatini çekti.

Kendini adamın yeğeni olarak tanıtan Nunes’in sık sık eliyle cansız bedenin kafasını dik tutmaya çalışması dikkat çekerken cansız bedene şunları söyledi:

Haberin Devamı

Amca duyuyor musun? Kredi çekmek için buraya imza atman gerekiyor. İmza atmazsan parayı alamayız, bunu senin yerine ben yapamam.

HENÜZ BİRKAÇ SAATLİK CESET

Banka görevlilerine dönen kadın sözde amcasının sürekli böyle olduğunu söylese de çalışanlar bunu inandırıcı bulmadı ve olay anını kayıt altına alarak polis çağırdı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tekerlekli sandalyedeki cesedin 68 yaşındaki Paulo Roberto Braga’ya ait olduğunu tespit etti. Braga’nın cesedi ise henüz birkaç saatlikti. Nunes ise olay yerinde gözaltına alındı.

Sosyal medyada olay görüntüler! Amcasının ölüsüyle bankaya gelip kredi çekmeye çalıştı