Magazin Dünya ve gelecek için söyledi

Dünya ve gelecek için söyledi

Paylaş
Dünya ve gelecek için söyledi

Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın girişimiyle düzenlenen gecede sahne alan Nil Karaibrahimgil, halkı ve sanatçı dostlarını bilinçli olmaya çağırdı

Geceden elde edilen gelir, iklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarına bağışlandı. Karaibrahimgil, Doğal Hayatı Koruma Vakfı ve Su Entertainment Group işbirliği ile Suada’da düzenlenen konserden önce basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Bütün sanatçıların bu tarz kampanyalara destek vermesi gerektiğini belirten Karaibrahimgil, “Eğer evimizin penceresi buzullara baksaydı daha farklı olurdu diye düşünüyorum. O zaman anlardık, bir şeyler eriyip gidiyor ve doğada tıpkı domino taşı gibi her devrilen şey başka bir şeyi deviriyor” dedi. Şarkıcıyı, yaklaşık 700 kişi izledi.

Su Entertainment Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçarslan, temmuz ayından bu yana her müşterileri adına 1 TL’yi Doğal Hayatı Koruma Vakfı’na bağışladıklarını açıkladı.

Koçarslan, kampanyalarının 2011’de de devam edeceğini belirtti. Doğal Hayatı Koruma Vakfı Başkanı Akın Öngör de, fosil yakıtlar yerine yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Öngör, Su Entertainment Group’un yanı sıra Nil Karaibrahimgil’e teşekkür etti.