Magazin Dünya beğeniyor, o beğenmiyor

Dünya beğeniyor, o beğenmiyor

Paylaş
Dünya beğeniyor, o beğenmiyor

Jessica Alba 'Ben de sokaktaki kadınlardan biriyim. Herkes gibiyim.Bacaklarımda selülit var üstelik göğüslerim de sarktı' dedi.

Yapılan anketlerde üst üste dünyanın yaşayan en seksi kadını seçildi. Hatta estetik cerrahlar bile onun 'altın orana' kusursuza yakın bir güzelliği olduğunu kanıtladı. Ama Jessica Alba yine de kendinden pek hoşnut değil.

Haberin Devamı

ICA ALBA'NIN SEKSİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

28 yaşındaki bir çocuk annesi Alba, GQ dergisine verdiği röportajda kendisini güzel bulmadığını belirterek "Benden çok daha güzel oyuncular var" diye konuştu. Alba'nın en beğenmediği yeri göğüsleri.

Kızı Honor'ı dünyaya getirdikten sonra göğüslerinin sarktığını söyleyen Alba " Ben de sokaktaki kadınlardan biriyim. Herkes gibiyim. Bacaklarımda selülit var üstelik göğüslerim de sarktı" diye konuştu.

Kamera karşısına çıplak olarak geçtiğinde kendisini hiçbir zaman rahat hissetmediğini söyleyen Alba "Mesleğimin ilk yıllarında eğer bu türsahneler çekilecekse kamera karşısına geçmeden önce anskiyete nöbetleri geçirirdim. Bir daha asla çıplak sahnelerde oynamayacağım. Seksi giysiler giyebilirim ama bir daha asla soyunmayacağım" dedi.

Haberin Devamı