Dr. Haydar Dümen Dümene geçme vakti
HABERİ PAYLAŞ

Dümene geçme vakti

Haberin Devamı

Erken boşalma evliliğin düşmanı. Erkek mutsuz oluyor, eziliyor; kadın yarıda bırakıldığı için sinirleniyor, tatmin olamayınca ilişkiden kaçıyor.

Beyler, mutluluğunuzun devamlı olması için bu sorundan kurtulun. Geminin dümenini elinize alın, eşinizi üzmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

İlişkiden zevk almadık

19 yaşındayım, kız arkadaşım da aynı yaşta. İlişkiye girdik ama hiç zevk almadık. İkimiz de çok üzgünüz, ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli ve sevgili okurlarım, bahçeye gittiniz, taze fasulyeleri topladınız, yemek yapacaksınız. Tencere, ocak, kaşık, yağ, tuz var. Önce ocağı yakmakta zorlandınız, neredeyse kibriti tüketecektiniz. Tencereyi doldurdunuz, karıştır habire karıştır. Sofraya oturduğunuzda ne bu ya dedirtti.

Tadı az, tuzu fazla, fasulyeler diri mi diri, yut yutulmuyor. Oysa ustasının eline düşseydi bu fırsat yeme de yanında yat olurdu. Bunun için siz bir tekne ekmek yiyeceksiniz sonra cinsellik buymuş diyeceksiniz.

Güzel kızlara yan gözle bakıyor

23 yaşındayım, ufaklık güzel kızlara yan gözle bakıyor. Ne yapsam terbiye edemedim, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir fıkrayla gülelim çünkü yapılacak başka bir şey yok. Kahvehanede çapkın erkek her hafta buluştuğu kadınla yaşadıklarını anlatınca yaşlı adam “Ayıp denen bir şey var. Bunlar açık açık konuşulmaz” diye çıkışır.

Çapkın, “Yapma be amca, bu da bizim pornomuz, ne CD’miz ne dergimiz var. Gönül eğlendiriyoruz, biz de nacakları böyle bileyliyoruz” der. Her şeyin bir yolu yöntemi vardır okurum. Bakmanın da öyle. Yeme niyetiyle değil, beğeni gözüyle bakılmalı. Çünkü atalarımız ‘Güzele bakmak sevaptır’ der. Öyledir diye de ipin ucu kaçırılmamalıdır.

5’inci evliliğimi yaptım

56 yaşındayım. 5’inci evliliğimi yaptım. Karım yaşça çok genç. Cinselliğe düşkünüm. Her gün eşimle ilişkiye giriyorum. Bunun bana zararı var mı?

CEVAP

Değerli, bencil okurum. Bırak şimdi şu tüccarlığı. Zararı organın, günahı senin boynuna. Üstelik genç kadını da almışsın koynuna. Senin gibi biri yeni tanıştığı kadına “Dudakların ateş, nefesin alev, yüreğin kaynayan kazan gibi sıcak.

Acaba başka yerlerin nasıl?” diye sorunca, kadın alaycı bir göz kırparak “Neyi merak ettiğini anladım, orası yanardağ gibidir, içine düşeni eritir” der. Bu yanıt hem nalına hem mıhınadır, çok şeyi de kapsamaktadır. Zararına gelince; ateşle oynuyor gibisin. Dikkat et, elini, belini ve dilini yakmasın, sonra kurtulamazsın.

Karım mutsuz mu olacak?

4 ay önce evlendim ama erken boşalıyorum. 20 dakikada en az 4-5 kez eşimi mutlu etmek istiyorum ama olmuyor. Hep mutsuzum. Evliliğim hüsran olacak. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı çözeriz. Ama amacın adam gibi bir kere, iki kere doyurucu bir cinsel birleşme süresi. Bu süreyi yakaladığına fazlasına ne gerek var? Erken boşalmanın tedavisi var.

Sevişiyoruz ama...

18 yaşındayım. Sevgilimle her gün sevişiyoruz, eve dönünce yumurtalıklarım çok ağrıyor, yürüyemiyorum. Nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım boşalmıyorsun. Bunlar istek ağrılarıdır. Spermler torbalarda ve yollarda gerilime neden oluyor. Ayrıca orası kanla dolup gevşeme sağlanmayınca acı hissediyorsun. Başka nedeni yoktur.

Orgazm olamıyorum

23 yaşında kızım. 1 yıldır düzenli ilişkim var. Erkek arkadaşımla birlikteyken orgazm olamıyor ve zevk alamıyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, zamana ihtiyacınız var. Üzerindeki baskılardan arınman gerekir. Bir de ister istemez sorumluluk duyguların vardır. Bu nedenle de bedenin ve ruhun zevkin havuzuna dalamıyor. Beklemede kal.

Bitecek mi?

Çok ilişkiye girip boşalmak spermlerin bitmesine neden olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, spermler sürekli üretildiğinden bitmez.

Gebe kalır mıyım?

Erkek arkadaşımla, penisi vajinama girmeden seviştik. Ama o günden sonra adet olmadım. Hamile mi kaldım?

CEVAP

Sevgili okurum, bekle. Büyük bir ihtimalle gebe değilsin. Bu sürede beklemekten başka yapılacak bir şey yok. Psikolojik gebelik yaşıyor olabilirsin. Bu seni korkutmasın. Duruma göre karar veririz.

Çok mu küçük?

20 yaşındayım. Kız benim penisimi gördü ve dalga geçti. Küçük olduğunu söyledi, baktım 8 santim. Acaba çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde senin organ biraz da korkudan büzülmüş. Ölçümde bir hata yaptığına inanıyorum. Tam ereksiyon durumunda bir ölç bakalım. 10 santimi bulduysan iyidir. Durumu bana bildir. Yeniden değerlendirme yapalım.

Belli belirsiz kan gelmiş

Sevgilim 6 yaşındayken bisikletten düşmüş. İç çamaşırına belli belirsiz kan gelmiş. Bu durum kızlık zarını etkilemiş midir?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarına bir şey olmadı. O gördüğü kan, genellikle nazik bölgenin dış yapılarıyla ilgili bir zedelenme kanamasdır. Kızlık zarı içeridedir. Bu tür düşmelerden bozulmaz. Eğer bozulma olursa o zaman vajinanın kendi dokusu da yaralanır. Bunu da aile fark eder. Ve kan da hemen durmaz.

Kan geldi

Sevgilimle ilişkiye girdik. İlk ilişkiye girdiğimizde sevgilimin vajinasından kan geldi. Bir hafta sonra yeniden ilişkiye girdik, yine kan geldi. Üstelik bu sefer daha çoktu. Bu durumun olumsuz bir etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olumsuz etki sizin yorumunuza bağlı. Kızlık zarının yırtılmış olması olumsuzsa olumsuz etki olmuş bitmiş. Ama bu yırtılma aranızda anlaşmalı ve doğal ise hiçbir olumsuz etki yok. Olay sizin kararınıza ve keyfinize kalmış.

Kısır olur muyum?

18 yaşındayım. 4 senedir bilgisayarı kucağımda tutuyorum. Arkadaşlarım bunun penise çok zarar verdiğini söyledi. Böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi de billahi de bilmiyorum. En azından bilmediğimi bildiğim için sizlere de yanlış yollara sevketmiyorum. Bir de ben bilirim havalarında kendime bir pay çıkarmıyorum. Yalnız arkadaşların bunun böyle olduğunu nereden öğrenmişler bize de bildirsinler bilgilenelim.

Hamile mi?

Sevgilimle birleşme olmadan sadece seviştik. Zarı yerinde, penis vajinaya girmedi. Boşalıp boşalmadığımı bilmiyorum. Acaba kızın hamile kalma olasılıığı nedir? Adeti gecikti, hamile diye korktuk. Bize yardım edin.

CEVAP

Yavrum, hem korkuyor hem de şövalyeler gibi üzerine atılıyorsun. Bu piyasada yoğurt biraz pahalıdır. Nerede bu yoğurdun bolluğu dedirtme bize. Kız şimdilik gebe değil ama spermler fırsat bekliyor. Bir yumurta yakaladı mı oldu da bitti, maşallah. Dikkat!

Mastürbasyon yaptım ama sivilceler bitmedi

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca sivilceler kayboluyormuş. Ben de deniyorum ama şu ana kadar hiçbir sonuç alamadım.

CEVAP

Değerli okurum, yanlış duymuşsun. Mastürbasyonun sivilcelerle ilgisi yoktur. Ne olumlu ne de olumsuz bir etkisi vardır. O bir cildin yağlanmasıyla ilgili sorundur.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi seveni yakar, sevileni ayakta tutar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder