Gündem Düğün davetiyesi gerçek oldu

Düğün davetiyesi gerçek oldu

Paylaş
Düğün davetiyesi gerçek oldu

Rize'de Levent Diril'in 6 yıl önce sevgililer gününde kız arkadaşına hediye etmek için özel olarak bastırdığı ve üzerinde 10.10.2010 tarihi yazan düğün davetiyesi gerçek oldu

Arkadaşlıklarını ilerleten Levent Diril ve Filiz Gençtürk, bugün dünya evine girdi. Rizeli gemi Kaptanı 30 yaşındaki Levent Diril dayısının Artvin’in Hopa İlçesi’ndeki marketinde çalışan 25 yaşındaki Filiz Gençtürk ile 2004 yılında tanıştı. Levent Diril, o yıl 14 Şubat sevgililer gününde kız arkadaşına hediye için özel olarak matbaada bir adet düğün davetiyesi bastırdı.

Haberin Devamı

Diril, davetiyenin tarih bölümüne ise rast gele seçtiği 10.10.2010 tarihini yazdırdı. Düğün salonu yeri bölümüne de ‘10.10.2010 düğün salonu’ ibaresini ekletti. Aradan geçen sürede arkadaşlıklarını ilerleten çift geçen yıl evlenme kararı aldı. Levent Diril, evlilik tarihi olarak sevgililer gününde yaptırdığı davetiyeye yazdırdığı 10.10.2010 tarihini seçti. Ailelerin de uygun görmesiyle çiftler bugün Rize’de bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Levent Diril, eşiyle 2004 yılında tanıştığını belirterek ‘Tanışmamız sevgililer gününe yakın bir tarihti. 14 Şubat 2004 tarihinde sevgililer gününde hediye amacıyla eşime özel bir davetiye bastırdım. Hem bir jest olsun hem de evliliğe bir adım atma düşüncemiz oluşsun diye mesaj vermek istedim. Sonradan arkadaşlığımız ilerledi. Düğün tarihine geçen yıl karar verdik. Bu tarihi de o davetiyeden esinlenerek belirledik” dedi.

Haberin Devamı

Filiz Gençtürk ise “6 yıl önce o davetiyeyi alınca çok şaşırmıştım. Tarihi de ilgimi çekmişti. Şimdi düğünüm o tarihe denk geldi. Çok mutluyum” dedi.

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA