Magazin Dolunay dizisinde son bölümde neler yaşandı? (Yeni fragman yayınlandı mı?)

Dolunay dizisinde son bölümde neler yaşandı? (Yeni fragman yayınlandı mı?)

Paylaş
Dolunay dizisinde son bölümde neler yaşandı? (Yeni fragman yayınlandı mı?)

Dolunay son bölümde Nazlı restoran ve mali sorunlarla uğraşırken tesadüfen Ferit'in doğum günü olduğunu öğrenir ve ona sürpriz bir parti organize eder. 20. bölümde yaşanan duygu dolu anların ardından Dolunay 21. yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından araştırılıyor. Peki yeni fragman yayınlandı mı?

Dolunay dizisi son bölümü ile nefes keserken 21. bölümde neler yaşanacağının ipuçlarını öğrenmek isteyen izleyiciler yeni fragmanı merak ediyor.

Dolunay'da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel'e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik ediyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde Nazlı restoran ve mali sorunlarla uğraşırken tesadüfen Ferit'in doğum günü olduğunu öğrendi ve Ferit'e sürpriz bir parti organize etti.

Dışarıya karşı ilgili eş olarak görünmenin yanında Ferit'i daha yakından tanımak ve onu mutlu etmek istedi. Ferit de Nazlı'ya karşı yelkenleri suya indirdi. Ne var ki bu parti sadece Ferit için değil Nazlı için de sürprizlerle dolu oldu.

Doğum gününe Ferit'in eski aşkı damga vurdu, yıllar önce ihanet nedeniyle ayrıldığı Pelin'i karşısında bulan Ferit, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Finale ise gerçeği öğrenen Nazlı'nın sözleri damga vurdu.

Asuman da gittikçe Deniz'e doğru çekilirken Deniz'in duygularını kestirememektedir. Bu belirsizlik Asuman'ı durdurmaz. Fatoş da Tarık'ın kendisinden hoşlandığından bihaber Manami'yi yüreklendirmektedir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Merak edilen Dolunay yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

20. bölümün fragmanı geçen hafta son bölümden üç gün sonra yayınlanmıştı. Dolunay 21. bölüm fragmanının 21 veya 22 Kasım'da yayınlanmasını bekliyoruz.


Haberin Devamı