Gündem Dolandırıcılar 'pes' dedirtti

Dolandırıcılar 'pes' dedirtti

Paylaş
Dolandırıcılar 'pes' dedirtti

Denizli'de , biri 'sapık', diğeri de elinde telsizle kendine sivil polis görüntüsü vererek dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 2 kişi, polis tarafından yakalandı

Bayramyeri Meydanı yakınında, son 4 ay içinde üç kişinin, biri elinde telsizle sivil polis gibi davranan 2 kişi tarafından dolandırılması polisi harekete geçirdi. Meydan ve çevresinde önlemlerini arttıran sivil polis ekipleri, mağdurların verdiği eşkalden yola çıkarak M.Ö. (39) ve C.Y.’yi (17), bugün öğle saatlerinde yakaladı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan zanlılardan birinin kurbanlarına ters ilişki teklifinde bulunduğu, diğerinin de sonradan yanlarına elinde telsizle gelip, kendisini polis olarak tanıttığı, ardından da karakola götüreceğini söylediği kişinin cüzdanından kimliğini alıp fotokopi çekmeye gönderdikten sonra, kendilerinde kalan cüzdanla kaçtıkları belirlendi.

Zanlıların, dolandırıcılık yöntemi polisleri bile şaşırttı. Gözaltına alınan iki zanlıdan M.Ö., polisteki işlemlerini ardından Adliye’ye sevk edilirken, C.Y., Çocuk Şubesi’ne teslim edildi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)