Gündem Doğum sancısıyla 7 hastane dolaştı

Doğum sancısıyla 7 hastane dolaştı

Paylaş
Doğum sancısıyla 7 hastane dolaştı

Doğum sancısıyla 7 hastane dolaştı

Gaziosmanpaşa'da oturan 7 aylık hamile Pınar Akbaş, erken doğum sancısı ile gittiği Avrupa yakasındaki 7 hastaneye kabul edilmeyince, kendi imkanlarıyla gittiği Üsküdar'daki Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde doğum yaptı.

Haberin Devamı

İddiaya göre Gaziosmanpaşa'da oturan 7 aylık hamile Pınar Akbaş doğum sancısı nedeniyle Avrupa yakasındaki gittiği 7 hastaneye kabul edilmeyince, kendi imkanlarıyla Üsküdar'daki Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çoçuk hastanesine gitti. Burada erken doğum yapan ve bir kız çocuğu dünyaya getiren genç kadın ile kuvöze konulan bebeği ambulansla Kadıköy'deki özel Medical Park hastanesine sevk edildi.

Erken doğum sancısı çeken Pınar Akbaş'ın kocası Mesut Akbaş "Saat 09.00'dan beri eşim hastane hastane dolaşıyor, Bakırköy Devlet Hastanesi yer yok diye kabul etmedi, Vakıf Guraba' ya götürdük malzeme yok dedi. Haseki'ye götürdük orası da kuvöz yok dedi. Gittiğimiz özel hastaneler de riskli doğum diye kabul etmediler."diye konuştu.

Haberin Devamı

Mesut Akbaş eşinin, en son gittikleri Özel Toplum hastanesinden ambulansla tekrar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını fakat doktorların eşini tanıyınca "Biz seni göndermedik mi? Neden geri geldin" dediğini iddia etti.

Hastanede kendileriyle ilgilenilmediğini öne süren Mesut Akbaş kendi imkanları ile eşini Üsküdar'daki Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çoçuk hastanesine getirdi. Burada bir kız çocuğu dünyaya getiren genç kadın ile kuvöze konulan bebeği ambulansla Kadıköy'deki özel Medical Park hastanesine sevk edildi.

DHA