Magazin DNA testi iddiası yalan

DNA testi iddiası yalan

Paylaş
DNA testi iddiası yalan

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah ve onun eski eşleri Esra Birgen ile Manolya Onur arasındaki miras kavgaları hâlâ devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda bir gazetede çıkan haberde Esra Birgen’in DNA testi yaptırmak için eski çalışanı Pulet Hülya Acurol’dan Manolya Onur’un Bereket Şah’tan olan kızı prenses Nilüfer’in saçından bir tutam almasını istediği yazıyordu.

Haberin Devamı

California’daki çiftliğinde dinlenmekte olan 73 yaşındaki Esra Birgen, konu hakkında şunları söylüyor: “Çıkan o haber tamamıyla asılsızdır. Manolya Onur kısa evliliğine rağmen, Bereket Şah’tan çok fazla mal talebinde bulunmuştur. Manolya Onur bu tür haberleri yaptırarak Bereket Şah’ı ve bizleri yıpratmaya çalışıyor.

Halbuki karaladığı kişi çocuğunun babası. Tek amacı Hindistan’da bulunan Bereket Şah’a ait olan Çırağan Sarayı’nı almak. Şu anda Çırağan Sarayı, Bereket Şah’ın kurduğu vakfın üzerinde. İleriki yıllarda vakfın tüm malları çocuklara eşit olarak pay edilecek. Manolya Onur, ilk boşandığı dönemde bana sıkıntıdayım dediği için, her ay olmak üzere 3 sene boyunca kendisine 2500 dolar kendi imkânlarımla ödeme yaptım. Ben bu ödemeyi yaparken kendisi Hindistan’da bizim aleyhimize mahkemeler açtı. O mahkemelere acındırmak amacıyla kızı ve kendisi yırtık kıyafetlerle gelip bizlerle ilgili birçok çirkin ve asılsız iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

Bu mahkemeler Manolya Onur tarafından 17 yıl önce açıldı ve hâlâ sürmekte. Bu mahkemelerde sürekli “Hiçbir şey alamadım.” dediği gazetelerde yer almakta. Eski eşiyle hala devam etmekte olan mahkemelere istinaden topluca bir para aldı. Kendisine yıllardır her ay 10 bin dolar ödeniyor. Gazetede DNA testi için kızından saç kesilmesi iddiası tamamen asılsızdır.

Böyle bir şüphe olmuş olsa bu Bereket Şah’la kendi arasında olabilecek mevzudur. Beni hiçbir şekilde enterese etmez. Yanında 11 yıl çalışan ve haberde adı geçen Pulet Hülya Acurol hoş ve ahlaki olmayan sebeplerden dolayı işten çıkarılmıştır. Bereket Şah’ın Hindistan’daki devletle yaşadığı problemler yüzünden tüm mallarına el konmuştur. Kendisi benden yardım istedi. Yıllar önce boşanmamıza rağmen Hindistan’da kendi maddi imkânlarımla yaptığım mücadeleler sonucunda eski eşimin tüm mallarını geri alarak müze, hotel, hastane, okul gibi kurumlara çeviriyorum.”