Magazin Diziden bir çift daha çıktı!

Diziden bir çift daha çıktı!

Paylaş
Diziden bir çift daha çıktı!

'Dürüye'nin Güğümleri'nin 'Huriye'si Burcu Binici ve ikinci yönetmen Eray Koçak, İpek-Yener Gürsoy'un düğününde evlilik kararı alıp, nişanlandı

Başrollerine İpek Tuzcuoğlu Gürsoy ve Emre Kınay’ın oynadığı ‘Dürüye’nin Güğümleri’ dizisinde Huriye karakterini canlandıran Burcu Binici ve ikinci yönetmen Eray Koçak dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Sette tanışan ve birbirlerine âşık olan genç çift, önceki cumartesi nişanlanarak evliliğe ilk adımı attılar. Aydın’da aile arasında nişan yüzüklerini takan çift, tüm geleneksel kurallara uydu.

Haberin Devamı

Bir yandan dizinin çekimlerine devam eden, diğer taraftan ailelerine bohçalar hazırlayan iki sevgilinin nişanda heyecandan elleri titriyordu. Çiftin yüzüklerini ise Burcu Binici’nin eniştesi taktı.

Burcu Binici, “Eray, İpek ve Yener’in düğününde bana evlenme teklif etti. O an kalbimduracaktı ve dudaklarımdan ‘Evet’ cevabı çıktı. 29 Ocak’ta nişanlanmaya karar verdik. Aydın’da aile arasında sade bir törenle nişanlandık” diye konuştu. Binici ve Koçak çifti yazın Aydın, Düzce ve İstanbul’da üç düğün yapacak.