Dünya Dişçi korkusuna son

Dişçi korkusuna son

Paylaş
Dişçi korkusuna son

Almanya'da bir diş kliniğinde yapılan değişiklik dişçi korkusuna son veriyor

Almanya'nın Münih kentinde diş hekimi Marie-Catherine Klarkowski, her yıl ekim ayında yapılan dünyaca ünlü Octoberfest 'Ekim Festivali'nden esinlenerek, kliniğinde değişiklikler yaptı.

Haberin Devamı

Münih'teki kliniğinde dişçi koltuğunun yarattığı korkuları yok etmeyi hedeflediği anlatan Dr Klarkowski Octoberfest'te kadınların giydiği üstü dar, altı geniş, göğüs kısmı dekolte olan kıyafetleri çalışanlarına giydirerek kliniğinde düzenlemeler yaptı

ÜNÜ İNGİLTERE'YE ULAŞTI

Her biri 430 euro'ya yaklaşan kadın garsonların festivalde giydiği elbiseleri giymeye başlayan, dişçi koltuğundan korkan müşterilerine müzik dinleten, isteyenlere bira getiren Dr. Marie- Catherine Klarkowski ve kliniğinin ünü Almanya'dan İngiltere'ye kadar ulaştı.

Hakkında sık sık haberler yayınlanan Klarkowski, dişçi koltuğundan hemen herkesin çekindiğini, o koltuğa oturmaktansa ağrı ile yaşamaya çalışanlar olduğunu anlatırken, alışılmışın dışında bir kliniğe sahip olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kliniğe gelen hasta sayısı 1 ay içerisinde 3'te 1 oranında artarken, şömineli, ahşap banklı, duvarlarında geyik boynuzu bulunan kliniğe gelen hastalar hallerinden son derece memnun olduklarını bildirdi.