Yaşam Diş sağlığına kan bulaştı!

Diş sağlığına kan bulaştı!

Paylaş
Diş sağlığına kan bulaştı!

Twilight serisiyle vampir filmleri ve dizileri yeniden ortalığı kasıp kavururken, vampirler kamu sağlığı açısında da faydalı olabiliyor!

İngiltere'de dünyanın dört bir yanında büyük bir hayran kitlesi bulunan Twilight serisinden esinlenen diş sağlığı reklamı beğeni topladı.

Haberin Devamı

Ulusal Sağlık Hizmeti Portsmouth şubesi tarafından gençleri diş hekimine gitmeleri yönünde teşvik etmek üzere hazırlanan videoda, seksi iç çamaşırlı Lola Molar adlı genç kız sevişmeye başladığı erkek vampiri kötü ağız kokusu ve dişleri yüzünden reddediyor.

Reklam, Portsmouth'ta diş sağlığı oranlarının düşük çıkmasının ardından hazırlandı. Zira yapılan araştırmaya göre, şehirde yaşayan 16-35 yaş arası erkekler, ancak anneleri ya da sevgilileri hatırlattığında diş hekimlerine görünüyor.

Yetkililer, "Gençleri teşvik amaçlı geleneksel yöntemler işe yaramadı. Biz de hedef kitlemize neyin hitap ettiğine baktık. Genç erkekler ancak çok ağrı çektiklerinde diş hekiminin yolunu tutuyor. Biz onların düzenli ve önleyici tedavi sürdürmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5245","5245","201104","5245-9.jpg");