Beden Sağlığı Diş hekimleri ortodontik tedaviye bir tıkla ulaşacak

Diş hekimleri ortodontik tedaviye bir tıkla ulaşacak

Paylaş
Diş hekimleri ortodontik tedaviye bir tıkla ulaşacak

Türkiye’nin ilk yerli ve 3D yazıcı teknolojisiyle kişiye özel üretilen şeffaf apareyi ORTHERO, diş hekimlerine özel ORTHERO DR mobil uygulamasını yayına aldı. Uygulama, Google Play ve iTunes Store’dan indirilebiliyor

Diş hekimlerinin tüm vakalarını kolayca yönetmesi sağlayan bulut tabanlı hasta yönetim sistemi olan ORTHERO DR mobil uygulaması; diş hekimlerine yeni vakalarını çok daha kolay, hızlı tanımlama ve mevcut vakalarını daha kolay takip etme fırsatı sunuyor.

Uygulamayı akıllı telefon ve tabletlere yükleyen diş hekimleri;kullanıcı adı, şifreleriyle uygulamaya giriş yapmalarının ardından “Vaka Ekle” kısmından yeni vakayı tanımlayabiliyor. Uygulamada hastaların; ad, soyad ve doğum tarihinin girilmesinin ardından yine uygulama üzerinden hastaların profilden ve ağız içinden resimleri çekilebiliyor. Diş hekimleri ayrıca tedavi planı detaylarını ve isteklerini belirtebiliyor.

VAKA TAKİBİ ORTHERO DR İLE ÇOK KOLAY

Diş hekimleri, ORTHERO sistemine kayıtlı tüm vakalarını yeni uygulama üzerinden takip edebiliyor. Ayrıca hasta ölçüleri ORTHERO’ya ulaşana kadar isteklerinde ya da tedavi planlamasında değişiklik yapabiliyor. Diş hekiminin gönderdiği ölçü ORTHERO tarafından teslim alındığında anında bildirim geliyor.

3D ANALİZ SİMÜLASYONU ARTIK CEBİNİZDE

Diş hekimleri “ORTHERO DR” uygulaması üzerinden vaka analizi tamamlandığında 3D analiz simülasyonunu görüntüleyip tüm tedavi sürecindeki adımları tek tek gözlemleyebiliyor. Ayrıca analizleri online olarak onaylayabiliyor veya revizyon talebinde bulunabiliyor. Onaylanan analize ait üretim ve ödeme durumunu da anlık takip edilebiliyor. Öte yandan hastanın tedavi sonunda sahip olacağı dişleri, tedaviye başlamadan da görülebiliyor.

Haberin Devamı