Gündem Dilipak: İş adamlarına şantaj yapıyorlar

Dilipak: İş adamlarına şantaj yapıyorlar

Paylaş
Dilipak: İş adamlarına şantaj yapıyorlar

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yurtdışından gelen kadınların, işadamlarıyla yakınlık kurarak hamile kaldıktan sonra hükümeti yıpratmak için şantaj yaptıklarını öne sürdü

TGRT’de katıldığı Basın Odası programında ilginç bir iddiayı dile getiren Dilipak, hükümeti yıpratmak için yabancı kadınlar aracılığıyla işadamlarına şantaj yapıldığını söyledi. Dilipak’ın, iddiaları şöyle:

"İş adamlarına kadın gönderiyorlar. Ben müslüman olmak istiyorum diye gelenler de var. Başörtülüsü de var başı açık olanı da. Staj yapmak için geliyor. Bir süre sonra seni bir süre sonra memleketime götüreyim falan. Kadın hamile kalınca kendi ülkesine dönüyor.

Bir kaç ay sonra avukata gidiyor. Avukat oradan bu iş adamına protesto çekiyor. Benim diyor müvekkilime tecavüz etmişsiniz. Bu üç yıldan beş yıla kadar hapis cezası gerektirir. Ama siz saygın bir iş adamısınız. Siz sonuçta müvekkilimin çocuğunun babasısınız. Bunu biz sizin aleyhinize kullanmak istemiyoruz. Diyor ki sizin üç çocuğunuz var, dördüncüsü de bu. Bir de eşiniz var.

Biz dava açarsak genetik olarak. Tedbir koydururuz, yatırımınıza da el koyarız. Bloke ederiz. Ama sizin çocuğunuzun eşinizin üzerinden kötülük yapmak istemiyoruz. Sen en iyisi şu şirketinin yüzde 25'ini bize ver diyor. Ben böyle bir olayın varlığını yazdım. Ama bunu diyorum birileri profosyonelce yapıyor. Sadece iş adamlarının değil herkesin kapısını çalıyorlar.

Ben bunu aslında 28 Şubat'ta da başka bir örnekle karşılaştırmıştım. Hatta dedim ki MİT bazı yerlerde kadın kullanmaya başladı. Piyasada kız yetişmiyor diye bir yazım vardı, MİT'in de bunu yapmış olmasından endişe ettiğimi yazmıştım. MİT beni mahkemeye verdi."

HÜRRİYET