Gündem Dikkat! Böyle çalıyorlar

Dikkat! Böyle çalıyorlar

Paylaş
Dikkat! Böyle çalıyorlar

Güven Timlerinin kendisini izlediğinden haberi olmayan hırsız, onlarca kişinin arasında montları karıştırıp cep telefonunu çaldı. Ancak çıkışta kendisini polisler bekliyordu

İstanbul Taksim'de geçtiğimiz cuma akşamı yaşanan hırsızlık olayında Güven Timleri hırsızı suçüstü yakaladı.

Haberin Devamı

Bir fastfood restoranında meydana gelen olayda, hırsızın hedef seçtiği gençlerin montlarını onlarca kişi arasında büyük bir rahatlıkla karıştırması görenleri hayrete düşürdü.

İZLENDİĞİNDEN HABERİ YOKTU

Hakkında çok sayıda suç dosyası bulunan M.O.'nun şüpheli tavırlarını fark eden sivil polisler bir süredir takipteydi. M.O. Taksim'deki fastfood restoranlarından birine girince kendisini izlemeye başladılar. Cep telefonunu çaldığını gören polisler adamın restorandan çıkmasını beklediler. Dışarı çıktığında kıskıvrak yakalanan M.O. ne olduğunu anlayamadan kendisini karakolda buldu.

POLİS GELİNCE FARK ETTİLER

Cep telefonu çalınan gençler olayı polis masalarına gelene kadar fark etmedi. Sivil polisin 'Cep telefonu kaybolan var mı?' sorusu üzerine üstlerini kontrol eden gençlerden biri telefonunu bulamadığını söyledi. Büyük şaşkınlık yaşayan gençler, sivil polisin durumu anlatmasının ardındanşikayetçi olmak üzere karakola gittiler.

Haberin Devamı

Halkın yoğun olduğu yerlerde, sivil giyimleri ile vatandaşların arasında suç önleme, güvenlik ve acil müdahale görevi yapan 'Güven Timleri' görev yaptıkları yerlerde suça göz açtırmadıklarını bir kez daha göstermiş oldu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5160","5160","201104","5160-1.jpg");