Spor Dia: Tek hedef galibiyet

Dia: Tek hedef galibiyet

Paylaş
Dia: Tek hedef galibiyet

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Issiar Dia, Beşiktaş'la 20 Şubat'ta yapacakları lig maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi

Dia, FB TV’ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın iyi bir antrenörü ve dünyaca ünlü yıldızları olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş topla oynamayı seven, iyi bir antrenörü olan, Guti ve Quaresma gibi dünyaca ünlü oyuncuları olan bir ekip. İyi transferler yaptı. Onlara karşı da elimizden geleni yapacağız. Tek hedef, tabii ki galibiyet ve 3 puan" dedi.

"TAKIM RUHUNU YAKALADIK"

Ligin ilk yarısında takım içinde yeni gelen oyuncuların adaptasyonu ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu vurgulayan Senegalli oyuncu, "Bu konuda aşamalar kaydedilmesi gerekiyordu.

Devre arasında bunları hallettik. Zamanla sorunları aştık ve sezonun ikinci yarısı itibariyle tam anlamıyla bir takım olduk. Hocamızın da dediği gibi takım ruhunu yakalayarak, çıkışa geçtik ve şu an için her şey çok iyi gidiyor" diye konuştu.

Dia, sakatlığı konusunda da bilgi vererek, "Küçük bir zorlama dışında kendimi gayet iyi hissediyorum. Şu ana kadarki dönemde, tedavi sürecim de gayet iyi geçti. Sağlık ekibimize de danışarak takımla birlikte çalışmalara başlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı