Tuncay Hoş Derslik gol
HABERİ PAYLAŞ

Derslik gol

Bursasporlu oyuncular deneyim zaafından olsa gerek güç-bela kazandıkları topları acele ve rasyonellikten uzak kullanınca birçok basit top kaybı yaptılar. Orta sahada Ertuğrul Sağlam’ın, Batalla’nın pozisyonunda görev verdiği İnsua soğukkanlı oyunuyla dikkat çekerken, takımını ilk yarıda karşı kaleye taşıdı. Fenerbahçe maçında kaçırdığı iki yüzde yüz gollük pozisyonla takımını galibiyetten eden Sercan, Smalling ve Vidiç’ten oluşan rakip savunmanın göbeğini en çok hırpalayan isimdi.

[[HAFTAYA]]

Turgay’a “Al da at” dercesine pas verdi, ancak en büyük problemimiz olan son vuruş eksikliği bir kez daha kendini gösterdi. Dibine inip topu Van Der Sar’ın üzerinden aşırmayı denese, Bursaspor’un Devler Ligi’nde gol siftahı yapması işten bile değildi. 22 resmi maçtır bileği bükülmeyen Manchester, maç boyunca taktik disiplinine bağlı kaldı. İyi parselledikleri sahayı gerek enlemesine gerek dikine çok başarılı kullandılar. Oyuna hükmettikleri için tempoyu da istedikleri gibi ayarladılar. Turgay’ın ilk yarıda saç-baş yoldurduğu pozisyonun benzerinde golü buldular.

Haberin Devamı

Fletcher’ın yaptığı gol vuruşu okullarda ders olarak gösterilecek cinstendi. Obertan’ın kişisel becerisiyle kazandıkları golle de maçı kazandılar. Sonuç olarak şu anda ligimizi forse eden bir takımın 360 dakikadır gol bulamaması, buna karşılık kalesinde 9 gol görmesi gerçekten düşündürücü. Ligimizin kalitesini sorgulamamız gerekiyor. Bursaspor taraftarının atkı şovu ve kartonlarla yaptıkları gösteriler müthiş bir görsel şölen oluşturdu. Son bölümlerde “Şampiyon, şampiyon” diye bağırarak takımlarına moral ve destek vermeleri alkışlanmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder