Spor Derbi öncesi güvenlik toplantısı

Derbi öncesi güvenlik toplantısı

Paylaş
Derbi öncesi güvenlik toplantısı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 24 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki derbi maç öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

İstanbul Valiliği’nde, Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Fenerbahçe Kulübü adına Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, Galatasaray Kulübü adına da Müsabaka ve Dış İlişkiler Sorumlusu Yeşim Toroslu hazır bulundu.

Toplantıda alınan kararlar gereği, emniyet personelinin yanı sıra 950 özel güvenlik elemanı da derbide görev yapacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma nedeniyle güvenlik tedbirlerinin saat 15.00’den itibaren uygulanmaya başlanacağı, stat giriş kapılarının da 16.00’dan itibaren açılacağı belirtildi.

Maç için statta 15’i polis kamerası, 179’u da stat kamerası olmak üzere toplam 194 kamera ile tespit çalışması yapılacağı kaydedildi.

Öte yandan, İl Spor Güvenlik Kurulu, derbi maçın yanı sıra 21 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde FİYAPI İnönü Stadı’ndaki Beşiktaş-Porto, 24 Ekim Pazar günü Spor Toto Süper Lig’de Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantepspor, 21 Ekim Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Basketbol Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe-Galatasaray Medical Park maçlarının güvenlik toplantılarını da gerçekleştirdi.

Haberin Devamı