Faik Gürses Deprem ve Tello
HABERİ PAYLAŞ

Deprem ve Tello

Haberin Devamı

Mustafa Denizli’nin dörtlü savunmanın önüne İbrahim Toraman’ı monte etmesi bu maçın sigortasıydı. Çünkü arızalı Ernst’in her an adam kaçırmasına karşı bir güvenceydi İbrahim Toraman. Ve o İbrahim Toraman aklını, kafasını ve Kayserispor’un muhtemel atak teşebbüslerini keserek Denizli’nin haklı tercihini göklere çıkardı.
Bunun yanında Fink’in hem oyuna katkı hem de rakibi durdurma adına yaptığı hamleler Kayserispor’a sadece tek gol pozisyonu verdi. Onu da en yapmayacak adam Ferrari’ydi o gerçekleştirdi.
Ama maçın esas oğlanı Tello idi. Sabaha karşı ülkesindeki depremin Kayseri’de ona duyuruluşu Şilili futbolcuyu oyuna soktu. Fink’ten gelen gelen topa vurduğu solu Deniz Baykal görse partiye ücretsiz kaydederdi. Ayak içi ve hakimiyet kayıtsız şartsız Şilili’nindi. İkinci golde de topukla Bobo’ya açtığı gol yolu, ondan Ekrem Dağ’a giden itinalı pas Beşiktaş’ın oyundaki belgeseli oldu.
Beşiktaş birinci dakikadan sonuna kadar maçın hakimiydi. Bobo’nun kaçırdıkları farkı getirmedi. Ama farklı olan Cangele’siz de olsa Kayserispor’a karşı nasıl oynanması gerektiğini bilen Mustafa Denizli’nin sahaya sürdüğü ilk 11 idi. Onu, bunu bilmem... Hakkıdır hakka tapan işte Beşiktaş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder