Gündem Depoda tecavüze 10 yıl

Depoda tecavüze 10 yıl

Paylaş
Depoda tecavüze 10 yıl

Etiler'de 2003 yılında F.Ç. adlı kadını zorla bir depoya götürerek tecavüz eden 3 kişi mahkeme tarafından 10 yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırıldı

Etiler’de 21 Mart 2003 tarihinde meydana gelen olayda F.Ç. adlı kadın polise başvurarak 3 kişi tarafından bir depoya götürüldüğünü ve tecavüze uğradığını söyledi.

Polis hemen harekete geçerek zanlılar Ayhan S., Aydın P.’nin aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. F.Ç. tarafından teşhis edilen 3 zanlı tutuklanarak cezaevine kondu.

Zanlılar 2005 yılında serbest bırakılırken yargılamalarına devam edildi. Mahkeme Ayhan S. ve Aydın P. için tecavüz ve hürriyeti tahdit suçlarıdan 10 yıl 2’şer ay hapis cezası verdi.

Mahkemenin verdiği karar 2011 Ocak ayı içinde Yargıtay tarafından onanınca polis zanlıları aramaya başladı. İnfaz Büro Amirliği ekipleri Seyrantepe ve Kağıthane semtlerinde yaptıkları operasyonda Ayhan S. ile Aydın P.’yi gözaltına aldılar.

Emniyet Müdürlüğü'nün Gayrettepe binasına getirilerek işlemleri tamamlanan iki zanlı cezalarının geri kalan kısımlarını çekmek için cezaevine kondu.

Tecavüz olayının üçüncü zanlısının ise başka bir suçtan cezaevinde yattığı öğrenildi. (

Ali AKSOYER/DHA