Spor Denizlispor, Yusuf ve Batuhan'a talip

Denizlispor, Yusuf ve Batuhan'a talip

Paylaş
Denizlispor, Yusuf ve Batuhan'a talip

Denizlispor, eski futbolcusu Beşiktaşlı Yusuf Şimşek ve Batuhan Karadeniz'i istediğini açıkladı

Daha önce Denizlispor'da da forma giyen Beşiktaş'ın gözde futbolcusu Yusuf Şimşek, yönetimin kendisini kiralık vermesi halinde ara transferde yuvaya dönebileceğini söyledi.

BEŞİKTAŞ'A RESMİ BAŞVURU

Denizlispor yönetimi, Beşiktaş'tan Yusuf'un yanı sıra Batuhan Karadeniz ile Erhan Güven'i de kiralık istedi. Denizlispor Başkanı Ali İpek ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

YUSUF: BEŞİKTAŞ VERİRSE GELİRİM


Beşiktaş'ın kendisini kiralık listesine koyup koymayacağının henüz netleşmediğini belirten Yusuf, şöyle konuştu: “Türk futbolunda bugün Yusuf varsa, bunu Denizlispor'a borçludur. Eğer Beşiktaş beni bırakmak istiyorsa, tercihim Denizlispor olur.

Denizlispor'u kurtarmak için elimden geleni yaparım. Denizlispor ligden düşmemeli. Eski takımımın içinde bulunduğu durum içimi acıtıyor. Beşiktaş verirse, Denizlispor'un kurtuluş savaşında seve seve görev alırım.”

CEYHUN OLMAZSA SASA İLİÇ


Ankaragücü'nden Ceyhun'la da ilgilenen Denizlispor, transfer gerçekleşmezse bir dönem Galatasaray'da forma giyen Sasa İliç'e yönelecek. Denizlispor, defans ya da orta sahaya bir yabancı futbolcu daha alacak.

Ferah IŞIK/DENİZLİ (DHA)

Haberin Devamı