Advertorial Denizden gelen 'İncelik' : FUCOXANTHIN!
Sponsorlu

Denizden gelen 'İncelik' : FUCOXANTHIN!


Paylaş
Denizden gelen 'İncelik' :  FUCOXANTHIN!

Fucoxanthin, metabolizmayı hızlandırarak vücutta birikmiş yağların yakılıp yüksek enerjiye dönüşmesine ve bölgesel kiloların verilmesine yardımcı olur.

Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkelerinde yapılan deneyler sonucunda kahverengi deniz algleri ve onun etkili kısmı FUCOXANTHINE ‘in, özellikle göbek, basen ve kalça bölgelerinde yoğun olarak bulunan beyaz yağ dokusunun eritilmesinde aktif rol oynadığı tespit edilmiştir.

Fucoxanthin içeren NutraLiz şimdi Türkiye’de!

Türkiye’de FUCOXANTHIN maddesi içeren tek ürün NutraLiz, metabolizmaya yardımcı gıda takviyesi olarak De Vita İlaç tarafından Türkiye’ye getirildi. Nutraliz’in zayıflama ve sıkılaştırma etkisi FUCOXANTHINE’ in beyaz yağ denilen basen, göbek, kalça bölgelerini eritmesinden kaynaklanmaktadır.

Zayıfladıkça ciltteki elastik lifler eski gücünü kazanır ve sıkılaştırma etkisi artar. FUCOXANTHIN’in yağ yakma potansiyeli tüm dünyada çığır açarken, NutraLiz kişiye yeterli olacak miktarda FUCOXANTHIN extresi içerir.

NutraLiz’in yarattığı termojenik yağ yakımı sürecinde vücudun metabolik hızı artarken vücut içinde depolanmış yağlar kullanılır. Beyin sinir sistemi ile herhangi bir etkileşim olmadan metabolizma hızı desteklenir.

FUCOXANTHIN alan kişinin sadece diyet yapan bir kişiye göre %18.3 oranında metabolizması daha hızlı çalıştığı için rahatlıkla kilo verdiği görülmüştür.

Ayrıca yine kilo vermeye yardımcı olan Guarana tohumu Nutraliz’in içerisinde yer almaktadır. Guarana ihtiva eden diyet destek ürünleri kilo verme ve atletik performansı arttırıcı olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Güney Amerika ve Brezilya'da sporculara yüksek enerji elde etmek için de verilen Guarana özellikle metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur.

Uyarıcı etkisiyle zindelik veren Guarana, alkolden hemen sonra veya ertesi sabah içildiğinde alkolün vücutta yarattığı uyuşukluk, keyifsizlik ve tembellik hallerinden kurtulup vücudun canlanmasına yardımcı olur.

De Vita İlaç’tan Yepyeni Bir Diyet Destek Ürünü; NutraLiz!

“Aslında pek yemiyorum, su içsem yarıyor, sanırım benim metabolizmam yavaş!” diyenler için Nutraliz artık Türkiye’de… Nutraliz diyete destek amacıyla metabolizma hızlandırmaya, enerji artırımına, iştah kesmeye, kronik yorgunluğa, hafızayı güçlendirmeye ve atletik performansın artırılmasına yardımcı olur.

Nutraliz; Fucoxanthine, Guarana tohumları, Cola Vera, L’carnitine ve B vitaminleri ekstresi GUARANA TOHUMLARI ve COLA VERA;

• Diyete destek amacıyla metabolizma hızlandırmaya, enerji artırımına, iştah kesmeye, kronik yorgunluğa karşı önlemin, bellek ve hafızayı güçlendirmeye ve atletik performansın arttırılmasına yardımcı olur. Uzak Doğu’da enerji verici ve yorgunluğa karşı genel tonik olarak uzun zamandır kullanılmaktadır

• Kilo vermenin yarattığı huzursuzluk, gerginlik, sinirlilik ve halsizliği önler.

• Uyuşukluk, keyifsizlik ve tembellik hallerinden, vücudun kurtulup canlanmasına yardımcı olur. Kişinin kilo verirken kendisini daha dinç hissetmesini sağlar. Vücut şişkinliğini azaltmak için destekleyici olarak kullanılır.

B vitaminleri kompleksi;

• Fiziksel aktiviteyi artırır.

• Protein, yağ ve karbonhidrat metabolizması için gereklidir.

• Son zamanlarda B3 vitamini kan kolesterolünü ve trigliseritini yan etki olmadan emniyetle düşürebildiği için doktorlar tarafından bu amaçla sıklıkla kullanılmaktadır.

• Yaygın olarak enerji eksikliğinde kullanılır.

L’carnitine;

• Vücuttaki yağların hızlı bir şekilde yakılmasını sağlar.

• Metabolizmayı hızlandırır.

• Yakılan yağların vücuttan atılması işlemine yardımcı olur.

• Yapılan araştırmalar özellikle L-Carnitine’nin egzersiz dayanıklılığı arttırdığını göstermektedir.

Nutraliz’i www.devitam.com üzerinden veya 0506 488 8 555 no’lu danışma hattından bilgi sahibi olabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

İstanbul Bölge Müdürlüğü iletişim

Adres: Esentepe Mah. Zincirlidere Cd. Demircioğlu Plaza No:84/8 Şişli /İSTANBUL
Tel: +90 212 212 00 62

Faks: +90 212 212 00 72
E-Posta: devitailac@devitapharma.com