Gündem Denizden cip çıktı!

Denizden cip çıktı!

Paylaş
Denizden cip çıktı!

Denizden cip çıktı!

Antalya’da öğle saatlerine doğru etkisini yitiren fırtınanın ardından denizden cip çıktı. Lara plajlarının bulunduğu sahil bandında sabah fırtınayı izlemek isteyen Okan Karaman, denizin içerisinde bir karartı gördü.

Haberin Devamı

Bir süre bekleyen Karaman, denizde bulunan cismin bir cip olduğunu fark etti. Hemen durumu polise bildiren Karaman’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, itfaiye çağırdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri dalgaların çekilmesiyle büyük bir bölümü su içinde olan cipin yanına gitti. Cipi kontrol eden itfaiye erleri kapılarının kilitli ve el freninin de çekili olduğunu belirledi. Polis, cipin kayıtlarını kontrol ederek sahibini tespit etti.

Bir havayolu şirketinde pilot olan Murat Avcı’nın akşam saatlerinde cipiyle sahile geldiği, ancak kumlara lastik saplanınca kapılarını kilitleyip uçuşa gittiği ve aracın da fırtınayla denize sürüklendiği ortaya çıktı.

İtfaiye ekipleri cipi çıkaramayacaklarını söyleyince devreye özel bir kurtarma şirketi girdi. Çelik halatla bağlanan cip, saatler sonra denizden çekildi.

Haberin Devamı