Gündem Denizde can pazarı

Denizde can pazarı

Paylaş
Denizde can pazarı

Ters dönmüş otomobil içinde kalan iki kişiyi denize atlayan vatandaşlar kurtardı

İstanbul Beyoğlu Fındıklı sahil yolunda tehlikeli bir şekilde araç kullandığı iddia edilen Ali K. (19) yönetimindeki 34 YM 6621 plakalı otomobil, saat 19.00 sıralarında denize uçtu.

Denize uçan otomobil ters döndü. Otomobil içinde kalanları kurtamak için vatandaşlar suya atladı. Yaklaşık 10 kişi boğazın serin sularında otomobili çevirdi. Otomobildeki Ali K. (19) ve Tuğçe G. (19) kurtarıldı. Kurtarılan gençlere ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.

İlk önce denizin içinden çıkan ve üşümüş olan yaralıların kıyafetleri çıkarıldı ve kuru kıyafetler giydirildi. Hayati tehlikesi bulunmayan gençler, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen aracı denizden çıkarmak için büyük çaba gösterdi. Denize giren itfaiye eri aracı bağlayıp çekiciye yükledi. Aracın çekiciye alınması sırasında devrilme tehlikesi yaşandı.

Sürücünün tehlikeli bir şekilde aracı kullandığını belirten görgü tanıkları otomobilin kontrolsüz bir şekilde ilerlediğini ve şoförün alkollü olduğunu iddia ettiler. Otomobilin denize uçtuğunu gören Deniz Cansever otomobilin kotrolünü kaybettiğini, kaldırıma çarptığını ve denize uçtuğunu söyledi.

Hasan YILDIRIM İSTANBUL DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2957","2957","201010","2957-10.jpg");