Magazin Deniz kredi sıkıntısıyla uğraşıyor

Deniz kredi sıkıntısıyla uğraşıyor

Paylaş
Deniz kredi sıkıntısıyla uğraşıyor

Kilo konusunda Sibel Can'ın izinden giden Deniz Seki yeni çıkardığı 'Sözyaşlarım' albümü öncesinde 7 kilo vermeyi başardı ama...

İki yıl önce 'Uyuşturucu kullanmak ve başkalarına tedarik etmek' suçlamasıyla tutuklanan ve 218 gün kaldığı cezaevinde 18 kilo veren Deniz Seki, çıktığında formunu koruyamamıştı.

Haberin Devamı

Bugün'ün haberine göre, kilolarına rağmen özgüvenini kaybetmeyen Seki albüme kadar "Fıstık gibi olacağım" diyerek iddialı konuşmuştu. Yeniden doğuşu olarak gördüğü albümünün tanıtım kokteylinde Seki'nin kiloları konusunda sözünde durduğu gözlerden kaçmadı.

CEZAEVİNDE MADDİ SIKINTI

Özellikle göbek bölgesinde fazlalıkları bulunan Seki karın bölgesindeki yağlarından Florence Nightingale Hastanesi'nde yaptırdığı liposuction yöntemiyle kurtuldu.

5 bin TL tutan estetik ücretini kredi kartından ödemek isteyen Seki iddiaya göre tedavi sonrasında kötü bir sürprizle karşılaştı.

Cezaevinde kaldığı süre içersinde maddi olarak büyük kayıplar yaşayan ünlü popçunun kredi kartının limiti tutarı karşılamayınca doktoruna ücreti daha sonra getireceğini söylediği de ileri sürüldü.

Haberin Devamı