Faik Gürses Deniz Çoban
HABERİ PAYLAŞ

Deniz Çoban

Değerli hakemimizin yeni işi statlardan pet şişeleri toplayıp geri dönüşümü sağlamak.

YABANCILARIMIZ

Bobo, “Vay Babo” dedirtti, Baros, “Şak-Şuka yaptı”, Ernst, “Antalyaspor’u, sponsoruna tedavi ettirdi”, bizim de gözlerimizin pası silindi. Aramıza yerli arkadaşlarımızı da bekliyoruz.

[[HAFTAYA]]

HACISALİHOĞLU’NUN İSTİFASI

Trabzon’da düşündüren bir istifaydı asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun gidişi. Ondan sonra 4 kişi daha ayrıldı. Anlamadığım konu Hacısalihoğlu’nun tesislerin içine kurduğu çiftlikti. Yönetim onu da dağıtmış. Keşke çiftlik de istifa etseydi görevden alınmadan önce! KARAMAN MANİSA’DA Karaman’ın koyunu sonradan çıkar oyunu değil, ne sihirdir ne keramet, gittiği her yeri yapar Hikmet’i alamet.

Haberin Devamı

KENAN SOFUOĞLU VE DİĞERLERİ

3 Ekim’de motosikletin ‘Süpersport’ kategorisinin son ayağında Fransa’da şampiyonluğunu ilan edecek. Halterciler, atletlerimiz, güreşçilerimiz, basketbolcularımız, erkek voleybolcularımız velhasıl her şey dahil TÜRKLER UÇUYOR yahu.

MEHMET TOPAL

Futboldaki yeni versiyonumuz İspanya’daki gösterimine başlamıştır. İlgilenenlerin hafta sonları TV başına oturmaları rica olunur.

GSGM’DE YENİ DÖNEM

Federasyonlar dikkat. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül yeni bir sistem getiriyor. Ayak uyduramayan evine gidecek, kategori atlayanların sporcuları ihya olacak. Az sonraaaa...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder