Magazin Demet'in sevgilisine tokat şoku

Demet'in sevgilisine tokat şoku

Paylaş
Demet'in sevgilisine tokat şoku

Demet Akalın'ın yeni sevgilisi Önder Bekensir'i gece kulübünden çıkışta bir kişi “Sana çok uyuz oluyorum” diyerek tokatladı

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın’ın eski eşi Önder Bekensir yeni aşkı Demet Akalın ile birlikte geçtiğimiz cuma Şamdan isimli gece kulübüne gitti. Çiftin güzel başlayan gecesi Bekensir’in uğradığı saldırı nedeniyle adeta kabusa döndü. İddialara göre olaylar şöyle gelişti: Sabaha karşı sevgilisi Demet Akalın ile birlikte mekandan çıkmaya hazırlanan Önder Bekensir’in yanına uzun boylu bir erkek geldi.

Bu kişi Bekensir’e “Sana uyuz oluyorum, sinir oluyorum” diyerek aniden yüzüne bir tokat indirdi. Aldığı darbe sonrası neye uğradığını şaşıran Bekensir korumaların hemen araya girmesiyle tokata karşılık veremedi ve çılgına döndü. Uzun uğraşlar sonrası Akalın tarafından sakinleştirilerek oradan uzaklaştırıldı.

Haberin Devamı

Olay geceyle ilgili olarak Bekensir böyle bir tartışmanın yaşandığını doğruladı ve şunları söyledi: “Şamdan’dan dışarıya çıkarken bir tartışma yaşandı ancak vurma olayı doğru değil. Araya birkaç arkadaş girdi ve konu tatlıya bağlandı. O kişinin derdinin ne olduğunu da anlamadım açıkçası.”

Öte yandan Önder Bekensir’in yakın dostlarına “Demet’in yanında rezil oldum, bütün karizmam çizildi. Adama karşılık bile veremedim” diyerek dert yandığı ve kendisini tokatlayan kişinin peşine düştüğü de iddia edildi.

Yaşanan bu tatsız olaydan sonra Bursa’da konser veren Demet Akalın şarkıları ve muhteşem sahne şovuyla izleyenleri büyüledi.

VATAN