Magazin Demet, Hande'yi yine kızdıracak!

Demet, Hande'yi yine kızdıracak!

Paylaş
Demet, Hande'yi yine kızdıracak!

Güzel şarkıcı Demet Akalın ve Önder Bekensir çifti, İstanbul gecelerinde Star Tv magazin programı Süper Starlife kameralarına yakalandı

Ayakligazete.com'un haberine göre, bir eğlence mekanı çıkışı Önder Bekensir ile el ele görüntülenen Demet Akalın, Hande Yener'i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

GALERİ: HANDE YENER'İN SEKSİ FOTOĞRAFLARI!

Eurovision telaşında olan Hande Yener için "Beni ilgilendirmez, ben katılmıyorum. Kim katılırsa katılsın" diyen Demet Akalın, sarfettiği sözlerle Hande Yener ile aralarının bozuk olduğu iddialarını güçlendirdi.

Hatırlayacağınız üzere, senelerdir araları "limoni" olan ve girdikleri polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen Hande Yener ve Demet Akalın kısa bir süre önce barışmış ve birbirlerine "kız kardeşim" diyerek hitap etmeye başlamışlardı.

Ancak geçtiğimiz günlerde ikilinin arasının tekrar bozulduğu ve görüşmedikleri iddia edilmişti.

YAĞMURLU HAVADA KISA TAYT GİYDİ

Siyah montu, kısa taytı ve topuklu spor ayakkabısıyla yağmurlu havada yürümekte zorlanan Demet Akalın, görenleri hayrete düşürdü. Güzel şarkıcı Demet Akalın bir paçası uzun, bir paçası kısa taytı objektiflerin hedefi olunca, taytının orantısız boyunu düzelterek yoluna devam etti.

Haberin Devamı

Üşüdüğü için Önder Bekensir'e iyice sarılan Demet Akalın, dansçıları ile davalarının geri çekildiği haberlerine ise "Evet, her şey yolunda." diyerek açıklık getirdi.