Magazin Dekolte sansürü şaşırttı

Dekolte sansürü şaşırttı

Paylaş
Dekolte sansürü şaşırttı

Dördüncü kez düzenlenen İstanbul Fashion Week dün Santral İstanbul'da başladı

Açılış defilesine Kazaz giyeceği elbiselerdeki dekoltelerin kapatılmasını isteyerek kuliste tartıştı. Ali Ağaoğlu’nun sponsorluğunda İTKİB’in organize ettiği 4. İstanbul Fashion Week (IFW), dün Gizia’nın Sonbahar - Kış Kreasyonu’nun tanıtıldığı defileyle açıldı.

Milliyet'in haberine göre, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademi’sinin (İMA) işbirliğiyle Santral İstanbul’da düzenlenen etkinlikte bu yıl defileler açık artırmayla satıldı.

Ünlü modacılar Bahar Korçan, Özlem Süer, Hakan Yıldırım, Hatice Gökçe ve Ümit Ünal’ın açık artırmaya tepki göstererek katılmadığı organizasyon 6 Şubat’a kadar sürecek. 9 tasarımcının solo defilesinin yanı sıra üç de karma defile yapılacak.

TUĞÇE KAZAZ ŞAŞIRTTI

Geçen ay yapılan ve yaklaşık 800 bin lira gelir elde edilen açık artırmada Gizia 75 bin dolara açılış defilesini satın aldı. Tuğçe Kazaz’ın baş manken olarak podyuma çıktığı açılış defilesinde görev alan 20 mankenin sadece 3’ü Türk’tü. Defilenin yıldızı ise bir Türkle evlenip Türkiye’ye yerleşen Ukraynalı Inga Bavbek’ti.

Defilede başmanken Tuğçe Kazaz bir ara giydiği elbisenin eteklerine takıldı ve düşme tehlikesi atlattı. Bu sezon Sunset mayo ve iç çamaşırı modelleri için cesur pozlar veren Kazaz, kuliste tanıtacağı giysilerin göğüs dekoltelerinin ise kapatılmasını isteyerek şaşırttı.

Kuliste bu yüzden kavga eden Kazaz, bütün defile boyunca yüzünü astı. İstanbul Fashion Week’in ikinci defilesi ise Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun ve Niyazi Erdoğan’ın ‘Karma’ defilesi oldu. Erdoğan’ın Sonbahar-Kış koleksiyonu Orhan Gencebay müzik ritimleri ile sunuldu.

Haberin Devamı