Volkan Aliakar Değişiklik yok!
HABERİ PAYLAŞ

Değişiklik yok!

Ankaragücü beraberliği ve Fenerbahçe mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında ağır yaralar alan Trabzonspor’un, Antalyaspor karşısına farklı bir 11’le çıkacağını düşünmüştüm, yanılmışım. Teknik direktör Şenol Güneş böyle bir uygulamaya gerek görmedi. (Sakat Egemen’in yerine mecburen forma giyen Mustafa Yumlu’yu saymıyorum.) Aynı diziliş, aynı isimler yine sahadaydı. ,

[[HAFTAYA]]

Bu stratejiyi kötü gidişatı durdurması için oyunculara verilmiş bir şans olarak değerlendirebiliriz. Fakat kayıp hanesine 2 puan daha yazılınca kafalarda oluşan soru işaretlerine de dikkat çekmeden edemeyiz. İlk akla gelen; devre arasında alınan Mehmet Çakır, Pawel Brozek ve Piotr Brozek’in neden hala forma şansı bulamadığı. Eğer hazır değillerse neden transfer edildiler? Ya da bu futbolcular alınırken teknik direktör Şenol Güneş’in bilgisi yok muydu? İkinci seçeneğe ihtimal vermiyorum.

Haberin Devamı

Birinci seçenekten yola çıkarsak, ilk 11 olmasa da sonradan düşünülecek kadar da mı hazır değiller? Forvet Pawel Brozek’in oyuna giriş dakikası 87. Diğerleri kadroda dahi yok. Herhalde sol kanatta görev yapan Piotr Brozek’i de gelecek hafta cezalı Cale’nin yerine görme şansı bulabiliriz. Mehmet Çakır için biraz daha beklememiz gerekebilir. 90 dakika sonunda Trabzonspor adına tek değişiklik taraftardaydı. Hafta boyunca yapılan çağrılara kulak veren Bordo- Mavililer, Avni Aker Stadı’nı tıka basa doldurmuştu. Yaptıkları tezahüratlarla takımlarına itici güç oldular.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder