Magazin Defne'nin kocası morgda ne söyledi?

Defne'nin kocası morgda ne söyledi?

Paylaş
Defne'nin kocası morgda ne söyledi?

Ani ölümü herkesi şoke eden ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Defne'nin tabutuna annesinin göğsünde taşıyarak getirdiği kırmızı renkli, çiçekli bir yazma örtüldü. Mezara da Foster'ın küçük oğlu Can'ın oyuncak arabası konuldu...

Çarşamba sabahı Taraf gazetesi Yazı işleri Müdürü Kerim Halit Altan’ın Caddebostan’daki evinde yaşamını yitiren ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster (32), dün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Ölüm nedeni otopsi sonucu kesinleşecek Foster’ın Zincirlikuyu Mezarlığı’nda öğle vakti kılınan cenaze namazına, önceki gün Bodrum’dan gelen annesi Hatice Foster ambulansla taşındı.

Sabah kızının Nişantaşı’ndaki evinden güçlükle çıkarılan Hatice Foster, gasilhanede kızını son kez gördü. Çıkışta anne Foster’in ağzından “Sabır yarabbim” kelimeleri yükseldi. Foster yine ambulansa bindirildi.


Defne Joy Foster’ın cenaze namazının kılınması sırasında İlker Yasin Solmaz da eşinin tabutuna son kez dokundu. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Solmaz başını eşinin tabutuna yasladı ve öptü. Foster’ın tabutu, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra omuzlara alındı. Acun Ilıcalı, tabutu ilk omuzlayanlardan oldu. Ünlü sunucunun cenazesi daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na doğru yola çıkarıldı. Mezar yerine kadar omuzlarda taşınan cenaze, aile kabristanlığına defnedildi.

FOSTER'IN EŞİ NE SÖYLEDİ? SONRAKİ SAYFADA...

Cenazenin üzeri toprakla kapatılırken annesi “Oğluna doyamadı” diyerek Foster’ın 1.5 yaşındaki oğlu Can’ın oyuncak arabasını da mezarın içine koydurdu.

Foster’ın Amerika’da bulunan babası ise cenazeye yetişemedi. Kerem Altan’ın da cenazeye gizlice gelip ve ayrıldığı iddia edildi. Ancak bu iddianın doğru olmadığı öğrenildi.

İŞTE FOSTER'IN EŞİNİN SÖZLERİ

Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz’ı bir an olsun yalnız bırakmayan yakın dostu, oyuncu Arda Esen yaşadıklarını Milliyet’e anlattı.
Solmaz’ın çok kızgın olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Esen, “Yasin eşine karşı en ufak bir öfke duymuyor. Morgda onunla vedalaşma anını ölene kadar unutamam. Eşiyle müthiş bir aşkla vedalaştı.

Eşine sarılıp ‘Gözün arkada kalmasın, Can Kılıç aslanlar gibi büyüyecek’ dedi. Yasin eşinin ölümüne neden olan biri varsa da gerekli hukuk savaşını vereceğini söylüyor” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER
>>> DEFNE JOY'UN KOCASI MORGDA NE SÖYLEDİ?

>>> ÖN RAPORA GÖRE ÖLÜM NEDENİ

>>> ARKADAŞI NEDEN EVDE YALNIZ BIRAKTI?

>>> DEFNE İLE DUYGUSAL YAKINLAŞMAMIZ OLDU


>>> O EVE NEDEN GİTTİ? ORADA NELER YAŞANDI?

>>> FOSTER'IN MUTLU AİLE ALBÜMÜ - FOTOGALERİ

2

Haberin Devamı