Magazin Defne'de normalin 3 katı alkol çıktı

Defne'de normalin 3 katı alkol çıktı

Paylaş
Defne'de normalin 3 katı alkol çıktı

Kimya İhtisas Dairesi'nde yapılan 72 saatlik analiz sonucunda, Defne Joy Foster'ın kanında yaklaşık 1.33 promil alkol çıktı

'Yok Böyle Dans' adlı programda yarışmacı olan Foster'ın geçen hafta İstanbul Caddebostan'daki arkadaşının evinde ölü bulunmasının ardından 'Solunum yetmezliği' iddiasıyla getirildiği Adli Tıp Kurumu'nda kan ve doku örnekleri alındı.

Haberin Devamı

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın kanında yapılan incelemede uyuşturucuya rastlanmazken, 1.33 promil alkol çıktı.

>> 'DEFNE İLE SEVİŞMEDİK, ÖPÜŞTÜK'

>> 'YOK BÖYLE DANS'TA ERKEN FİNAL'

Kanında uyutucu ve uyuşturucu madde olup olmadığıyla ilgili Kimya İhtisas Dairesi'nde yapılan 72 saatlik analiz sonucunda Foster'ın kanında normal oran kabul edilen 0.50 promil alkolün neredeyse üç katı yaklaşık 1.33 promil alkol çıktı.

KESİN ÖLÜM NEDENİ İÇİN 20 GÜN GEREKLİ

Yetkililer, ön otopside astım krizinden ölmediği anlaşılan Defne Joy Foster'ın ölüm nedeninin kesinlik kazanması için en az 20 günlük bir sürecin tamamlanması gerektiğinin altını çizdiler.

Ölümünün hemen ardından Adli Tıp Kurumu'na getirilen Defne'ye yapılan ön otopside beyin kanaması geçirmediği belirlenmişti. Yine kalbinde nekroz (enfarktüse bağlı hücre ölümüyle oluşan hasar) ve aort damarlarında daralma tespit edilememişti. Bu bilgiler ışığında kalp krizi ihtimali de elenmiş olmuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan Foster'ın eşi ve annesinin avukatı Ayşegül Mermer aracılığıyla bir açıklama yaparak, olayın gelişiminden dolayı şüphe duydukları olgular bulunduğunu bildirdi.

Açıklamada, "Araştırılması gereken ve birtakım kişiler için suç teşkil edeceğini düşündüğümüz olgular da mevcuttur. Bu olgularla ilgili olarak araştırma ve incelemelerimiz devam etmektedir" denildi.

SABAH