Magazin Defne ve Tolga Eelence'den kovuldu mu?

Defne ve Tolga Eelence'den kovuldu mu?

Paylaş
Defne ve Tolga Eelence'den kovuldu mu?

Defne Joy Foster ile ilgili ortaya atılan son iddia çok şaşırttı

Defne Joy Foster'ın ani ölümü Türkiye'yi sarstı. Akıllarda da pek çok soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı

Defne'nin son gece Taksim'de eğlendiği "Eelence" adlı mekanda yaşananlarla ilgili bir haber de bugün magazin dünyasının en çok konuşulan konularından biri.

Ayaklıgazete.com'un haberine göre Defne Joy Foster son gecesinde eğlendiği mekandan pek de hoş ayrılmadı.

Eelence adlı mekanda, eski arkadaşı Tolga Karel ile eğlenirken dışarı çıkan bir yetkili, orada hazır bulunan gazetecilerin önünde kapıdaki güvenliğe Defne ile Tolga'nın bir daha mekana alınmaması talimatını verdi. Yetkili bu talimatı verirken kapıda bekleyen gazetecilerin de farkındaydı ve gayet anlaşılır bir ses tonuyla söyledi.

Bunun üzerine Sabah internet muhabiri Eelence adlı mekanın patronu Özgür Aras'a ulaştı ve "Acaba Defne ile Tolga o gece içeride neler yapmışlardı da böyle bir talimat geldi" sorularının sorulmasına neden olan haberi mekanın sahibine sordu.

Haberin Devamı

Olayı kesin bir dille yalanlayan Özgür Aras, "Böyle bir şeyin olması imkansız. Defne benim çok sevdiğim bir arkadaşımdı" dedi ve şöyle devam etti:

"Ben mekana girerken çıkışta karşılaşıp sarıldık. Bana üç kez ' seni seviyorum' dedi. Çok mutlu görünüyordu. Nasıl böyle bir şey oldu hala inanamıyorum."