Magazin Defne neden o eve gitti?

Defne neden o eve gitti?

Paylaş
Defne neden o eve gitti?

Defne Joy Foster'in evinde yaşamını yitirdiği Halit Kerem Altan, Göztepe Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı

Altan’ın ifadesinde geceyi şöyle anlattığı öğrenildi: ”Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda, bir müddet sonra Defne ile konuşmaya başladık. Bir süre sonra Defne ile dans etmeye başladım. Bu şekilde tanıştık. Defne çok fazla alkol almadı. Ben de iki adet vokta içtim. Yaklaşık 20-30 dakika eğlendikten sonra bardan ben, Defne ve iki arkadaş beraber çıktık.

Defne neden o eve gitti

Bir ticari taksiye bindik. Yol üzerinde iki arkadaşı evlerine bıraktık. Defne ile Göztepe Mahallesi’nde bulunan evime saat 04.00 sıralarında gittik. Bir müddet oturduk.

Duygusal anlamda aramızda yakınlaşma oldu. Ancak cinsel ilişki yaşanmadı. Otururken Defne’nin boğazından hırıltı şeklinde sesler gelmeye başladı. Benden yiyecek istedi. Dolabı açıp zeytin ezmesi ve krem peynirden biraz yedikten sonra votka istedi. Kola ile karıştırılmış bir bardak votka verdim. Votkasından bir ya da iki yudum aldıktan sonra masaya bıraktı. Yatak odasına gittik. Aramızda duygusal anlamda yakınlaşma burada da oldu. Ancak yine cinsel ilişki yaşanmadı.

Tanıştığımız andan itibaren Defne’nin alkol dışında herhangi bir madde aldığın görmedim. Hasta olup olmadığını da bilmiyordum. Sonra Defne’nin boğazından yine aynı ses geldi. Çok bitkin görüyordu. Soğuk su ile yıkarsam kendine geleceğini düşündüm. Banyoya götürüp biraz soğuk su ile yıkadım. Ancak gittikçe kötüleşiyordu. Eve yakın olan Bağdat Caddesi’ndeki Acıbadem Kliniği’ne gittim.

Güvenlik görevlisi kimsenin olmadığını söyleyerek İstek Vakfı’na ait kliniğe yönlendirdi. Ancak burada da kimse yoktu. Sonrasında eve döndüm. Yatakta baygın halde yatıyordu. Ben biraz da alkollü olduğunu düşünüyordum. Durumu düzelmeyince 06.30 sıralarında Back-up’ı aradım. Hangi doktorla görüştüm bilmiyorum. Hatırladığım tek şey acil bir ambulans istediğimdi. Yaklaşık 10-15 dakika içinde ambulans geldi ve doktor hemen ilk müdahaleyi yaptı. Defne’nin ex olduğunu söyledi. Sonra da polise bilgi verdik.”

ÇARESİZLİĞİN GÖRÜNTÜLERİ

DefneJoy Foster'in fenalaşması üzerine, doktor aramaya çıkan Kerem Altan'ın görüntülerini Akşam Gazetesi ele geçirdi.

Altan, önce bir polikliniğe gidiyor ancak burada doktor bulamayınca panik halinde koşmaya devam ediyor ve üç dakika sonra başka bir polikliniğe gidiyor. Burada da polikliniğin kapalı olduğunu gören Kerem Altan, camı yumrukluyor. İçeriden gelen bir görevliyle kısa bir konuşma yaptıktan sonra sağlık ekibi olmadığını öğrenince panik halde hastaneden koşarak ayrılıyor.

05.57.00: Doktor bulamayan Kerem Altan polikilinikten çıkıyor.
06.00.00: İkinci polikliniğe geliyor.
06.00.30: Kapının kapalı olduğunu gören Altan, cama vurarak içeridekilerin dikkatini çekmek istiyor.
06.00.50: Bir görevli kapıyı aralayarak ne olduğunu soruyor.
06.01.00: Altan, telefonla konuşarak hızla hastaneden tek başına uzaklaşıyor..

2

Haberin Devamı