Magazin 'Defne ile sevişmedik, öpüştük...'

'Defne ile sevişmedik, öpüştük...'

Paylaş
'Defne ile sevişmedik, öpüştük...'

Polis, Defne Joy Foster'ın hayatını kaybettiği evin sahibi Kerem Altan'a, 'Seviştiniz mi?' diye sordu, Kerem, 'Hayır' dedi. 'Öpüştünüz mü?' diye sordu, 'Evet' deyince polis kendisine, 'Bunu tutanağa duygusal yakınlaşma diye geçiriyorum' dedi

HABERTÜRK gazetesi, haberini, Kerem Altan'ın bir yakınının kendilerine verdiği bilgilere dayandırdı. Altan'ın yakını, "O gece Kerem ile beraberdim. Defne ile Kerem saat 02.00'ye kadar farklı masalarda oturuyordu" dedi. Gazeteye konuşan kişi, "Gece boyunca Defne başka bir gruplaydı. Ben eşimle 02.00 gibi mekandan ayrıldım. sonra Defne masaya gelmiş. Sabaha karşı telefon gelince koştum. Evde dağınıklık ve kan yoktu" diye konuştu.

>> SAVCILIK HÂLÂ SORUŞTURMA BAŞLATMADI

>> DEFNE'DE NE KADAR ALKOL ÇIKTI?

>> 'YOK BÖYLE DANS'TA ERKEN FİNAL

Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak, yaşananlara bizzat tanık olan Kerem Altan'ın bir yakını Habertürk'e konuştu. Olay sabahı eve ilk girenlerden olduğunu belirten kişi, Kerem Altan'ın, polisin "Seviştiniz mi?" sorusuna "Hayır", "Öpüştünüz mü?" sorusuna ise "Evet" dediğini belirtti.

Kerem Altan'ın evinde can veren Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak o kişinin gazeteye anlattıkları şöyle:

'DEFNE SONRA O MASAYA GELMİŞ'

"O gece Kerem ile aynı masadaydık. Defne Foster da başka bir grupla aynı mekanda ancak ayrı masadaydı. Defne birkaç kez masamıza gelip gitse de bizim de mekanda olduğumuz 02.00'ye kadar uzun uzadıya birlikte oturmadık. Ben eşimle birlikte saat 02.00 sularında mekandan ayrıldım. Sonrasında Defne o masaya gelmiş. Sabaha karşı da Defne'nin hayatını kaybettiğini Kerem'in telefonuyla öğrendik. Sabah saatlerinde Kerem'in Caddebostan'daki evine ilk gidenlerden biriyim. Evine vardığımızda ne bir damla kan ya da Twitter'da iddia edildiği gibi bir dağılmış eşya falan yoktu. Ev normal düzen içerisindeydi".

'SEVİŞTİNİZ Mİ?' SORUSU



Eve girdiğinde Kerem Altan'ın polislere ifade verdiğini belirten aynı kişi sözlerini şöyle sürdürdü. "Polisin 'Seviştiniz mi?' sorusuna Kerem 'Hayır' yanıtını verince polis bu kez de 'Öpüştünüz mü?' sorusunu yöneltti. Kerem 'Evet' deyince polis, 'Bunu ifade tutanağına duygusal yakınlaşma olarak yazıyorum' dedi. Yoksa, medyaya yansıyan 'duygusal yakınlaşma' ifadesi Kerem'e ait değil. Polisin sormak zorunda olduğu soruya verilmiş bir cevabın ifadeye yansıma şekli oldu o 'duygusal yakınlaşma' tanımlaması.

1 SAAT İÇİNDE ONLARCA POLİS GELDİ

Yaklaşık 1 saat içinde onlarca polis eve girdi. Evde anormal birşey olsa, söylendiği gibi eşyalar dağılmış olsa ya da kan izi olsa, ortaya çıkmaması mümkün mü? Ayrıca ailesinden insanlarla birlikte hep beraber karakola gidip biz de ifade verdik. Kerem'in herhangi bir madde kullanmadığını biliyorum, adli Tıp da Foster'da "Madde yok" diyor zaten. Bir an önce olayın aydınlığa kavuşmasını biz de bekliyoruz.

2

Haberin Devamı