Türkiye (Son Dakika) Define ararken göçük altında kalarak can verdi

Define ararken göçük altında kalarak can verdi

Paylaş
Define ararken göçük altında kalarak can verdi

Bursa’da define aramak için oğluyla birlikte tünel kazan bir kişi, dinamit patlatınca göçük altında kalarak can verdi

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Doburca Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda, saat 01.00 sularında kaçak kazı yaparak tünel açan Ali Ç.(57), toprağın çökmesiyle göçük altında kaldı. Beraberinde bulunan oğlu Erdoğan Ç.(27), babasının göçük altında kaldığının görünce 112’yi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri Ali Ç.’nin göçük altından kurtarılması için çalışmalara başladı. Ekiplerin yarım saatlik çalışmalarının sonucu göçük altından çıkarılan Ç.’ye ilk müdahaleyi 112 Acil Servis ekipleri yaptı fakat yapılan müdahaleye rağmen bir sonuç alınamadı ve Ali Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.


DİNAMİT PATLATINCA GÖÇÜK ALTINDA KALDI


Kaçak kazı yapmak için dinamit lokumu patlatan Ç.’nin, patlamanın etkisiyle göçük altında kaldığı iddia edilirken evli ve 2 çocuk babası olan Ali Ç.’nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Ali Ç.’nin cansız bedeni kesin ölüm sebebi belirlenmek için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İHA

Haberin Devamı