Spor Daum, 'UEFA'dan memnun

Daum, 'UEFA'dan memnun

Paylaş
Daum, 'UEFA'dan memnun

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi'nde şu ana kadar yaptıklarının kendilerini memnun ettiğini söyledi

Christoph Daum, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Moldova temsilcisiyle yarın yapacakları maçla ilgili soruları yanıtladı.

Twente yenilgisiyle başladıkları (H) grubu mücadelesinde, ilerleyen maçlarda durumu düzelttiklerini kaydeden Daum, "Yarın da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hem Fenerbahçe, hem Türkiye futbolu için puan toplamak her zaman avantajlıdır" diye konuştu.

Daum, Sheriff karşısına, elindeki en iyi kadroyla çıkacağını, eniştesi vefat eden kaleci Volkan Demirel ile sakatlık sorunları bulunan Alex ve Cristian’da soru işaretleri bulunduğunu belirtti.

ROBERTO CARLOS'UN DURUMU BELLİ DEĞİL

Alman teknik adam, Fenerbahçe’den ayrılmak için gün sayan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’un, Sheriff karşısında forma giyip giymeyeceği konusunda henüz karar vermediğini söyledi. Alman çalıştırıcı, "Roberto Carlos’un oynaması mümkün, ama daha belli değil. Bir gün önce de karar vermek istemiyorum.

Antrenmanları değerlendirip karar vereceğim. Carlos, kulübümüzle futbolun dışında şeyleri konuşuyor. Bazı gelişmeleri bekleyip yarın karar vermek istiyoruz" dedi.

CARLOS'UN YERİNE YENİ OYUNCU ALINACAK

Roberto Carlos’tan boşalacak yabancı kontenjanını nasıl dolduracağı sorusuna Daum, "Yeni bir oyuncu olacak mutlaka" diye yanıt verdi. Daum, Brezilyalı futbolcunun kendisiyle konuşup, belki de son olacak maçı için bir şans isteyip istemediği sorusunu da "Hayır, benimle görüşmedi" şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı