Siyaset Damacanalı kokteyl
Paylaş
Damacanalı kokteyl

Damacanalı kokteyl

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetin 87’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında ‘Halk İle Beraber Kutluyoruz’ adı altında bir kokteyl verdi. Kokteylde boş damacana şişesinin içine boşaltılan kırmızı şarap, pompa eşliğinde bardaklara doldurularak davetlilere verildi.

Haberin Devamı

Cumhuriyetin kuruluşunun 87’nci yıldönümü nedeniyle CHP Merkez İlçe Başkanlığı ‘Cumhur’un Bayramı (Halkın Bayramını) Halk İle Beraber Kutluyoruz’ adı altında Devecihan Kültür Merkezinde kokteyl verdi. Kokteyle gelenleri Merkez İlçe Başkanı Şükrü Atamgüç kapıda karşıladı. Kokteyle Edirne Belediye Başkanı CHP’li Hamdi Sedefçi’nin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Burada katılımcılara kuruyemiş ve çeşitli yiyecekler ile meyve suyu ve bir damacananın içine konan kırmızı şarap, bardaklara doldurularak vatandaşlara ikram edildi. Damacananın içindekinin şarap olduğunu öğrenenlerden bazıları ise şaşırarak güldü. Partililer, şarabın el yapımı olduğu için damacanaya içine doldurduklarını söylediler. Kokteylin ardından fener alayı düzenlendi.

Fırat KESKİNKILIÇ/EDİRNE, (DHA)

Haberin Devamı